Skole - og studierejser

- lær imens du oplever

Skræddersyede grupperejser til hele verden

En skolerejse har altid været noget særligt. Både elever, lærere og forældre har store forventninger til skolerejsen.
En skolerejse skal rumme et fagligt element og gøre det muligt for eleverne at få dybere indsigt i et emne, som de bearbejder i skolen. Samtidig er skolerejsen en anledning til at opleve en kultur, som kan være helt anderledes end den, som eleverne selv er vokset op i. Og måske allervigtigst; en skolerejse skal indeholde et socialt element, som bringer eleverne tættere på hinanden.
Vi ved, hvor vigtigt det er, at en skolerejse fungerer fra A til Z. Derfor skræddersyr vi rejsen til den enkelte skolegruppe – hver gang. Vi har ikke en fast pakke eller vare, som vi tager ned fra hylden. Vores erfarne rejsekonsulenter planlægger skolerejsen i samråd med skolen og tilpasser rejsen efter jeres ønsker. Det betyder, at intet er umuligt. Hvis I ikke finder det ønskede rejsemål på vores hjemmeside, kan I tage fat i os og høre om mulighederne for jeres skolegruppe.

Når vi planlægger studieture med et højt fagligt indhold, tager vi højde for evt. ønsker fra jer om, at der skal særligt fokus på et bestemt fag. Tag gerne fat i os, hvis I har særlige ønsker for jeres tur. Vi bestræber os altid på at få alle ender til at mødes, så vi kan arrangere den tur, som netop I ønsker. Det er den bedste måde, hvorpå vi kan skabe rejseoplevelser, der giver tryghed, nærhed og mening.


✔ Sparring og gode råd
✔ Stor “know how” i ryggen
✔ Én erfaren rejsekonsulent fra A-Z
✔ Troværdighed, ærlighed og tryghed
✔ Sikkerhed hele vejen – også under rejsen
✔ Beskyttelse og dækning jf. Loven om Pakkerejser
✔ 24 timers vagttelefon på rejsen
✔ Sjove og lærerige skolerejser og studieture i hele verden

Vis mere Vis mindre
Destination
Lande

Alfabetisk

Tema (2)
Transportform

Vi fandt desværre ingen rejser der matcher dine præferencer, prøv at fjerne nogle filtre

Se hvad vores samarbejdspartnere siger

Der er styr på tingene ved Unitas Rejser. Vi er rigtig glade for samarbejdet.

Mia Juul Andersen
Key Account Manager ved Vikingbus

Vi elsker Unitas. De er en trofast og vigtig samarbejdspartner for Air France-KLM gennem mange år. Det er altid en fornøjelse at komme forbi på kontoret i Silkeborg og høre, hvad der rører sig blandt kunderne og blive klogere på deres behov. Vi glæder os til at byde Unitas’ rejsende velkommen til en af vores mange destinationer.

Christian Dottorini
Key Account Manager ved Air France-KLM i København