UnitasRejser_Medarbejdere2022

Unitas Rejser

Velkommen til Unitas Rejser

Unitas Rejser blev grundlagt i 1948, men har rødder helt tilbage til 1920’erne og er dermed et af Danmarks ældste rejsebureauer.

Unitas Rejser startede med det formål at formidle rejser for unge og derved skabe mellemfolkelig forståelse. Denne tankegang er stadig en del af vores koncept, som gennem årene er øget til en bred vifte af tilbud til private såvel som firmaer, skoler, kirkelige og humanitære organisationer samt NGO’er.

Vi er 100% ejet af KFUM & KFUK, Danmark. Det betyder, at når du rejser med Unitas, så støtter du deres arbejde med at styrke trivslen blandt med børn og unge i Danmark. Samtidig kan vi trække på deres verdensomspændende netværk inden for YMCA. Det vil du som rejsende kunne nyde godt af, hvis du ønsker at lave frivilligt arbejde eller støtte projekter i det område, som du besøger.

Vores mission, vision, værdier og strategi

Her på siden kan du læse mere om Unitas som arbejdsplads, vores mission, vision, værdier og strategi. Som ansvarlig rejsearrangør lover vi at gøre vores ypperste for, at I får den rejse, som I ønsker – også hvis noget uventet skulle opstå. På den måde vil vi altid være

TÆT PÅ. VERDEN RUNDT!

Tanzania, Zanzibar, skolerejser, studietur, bål

Mission

Vi udvikler og sælger rejser med oplevelser og indlevelse. Unitas Rejser er vejen til mødet mellem mennesker og kulturer.

Skolerejse, studietur, adventure, Malta, Gozo, Unitas Rejser

Vision

Vi vil være den førende og foretrukne rejsepartner inden for følgende forretningsområder:

  • Det kirkelige og humanitære segment
  • Skolerejser med fokus på indhold, læring og sammenhold
Unitas_CSR_Bæredygtighed
Foto: Hannah Busing

Værdier

Vores værdier er en stor del af vores DNA – ikke kun for Unitas Rejser, men også for vores medarbejdere. De definerer, hvad vi står for, og hvordan vi arbejder. Vi bruger værdierne i vores hverdag, og de er løbende under udvikling.

  • Faglighed – Vi er to skridt foran
  • Troværdighed – Vi er kundens kollega
  • Rummelighed – Vi værdsætter forskellighed
  • Udvikling – Vi udfordrer os selv og hinanden

Strategi 2025

Unitas Rejser strategiplan frem mod 2025 er udarbejdet af bestyrelsen, ledelsen og medarbejderne. Vi ser fremad og sigter efter at udnytte mulighederne i markedet post-corona. Vores fokus vil være på at udvikle forretningen endnu mere inden for følgende områder:

  • Øget digitalisering på tværs af forretningens kerneområder og kundegrupper
  • Geografisk ekspansion og yderligere konsolidering på NGO-området
  • Udnyttelse af mulighederne på det eksisterende marked for grupperejse og forøgelse af vores position på markedet
  • Styrkelse af vores indsats inden for arbejdet med bæredygtighed og FN’s verdensmål

Ejerskab

Unitas Rejser er ejet af KFUM og KFUK i Danmark, der er en del af verdens største ungdomsbevægelse, YMCA and YWCA. Vores overskud går til KFUM og KFUK, og derfor støtter du frivilligt børne- og ungdomsarbejde i Danmark, når du rejser med Unitas Rejser.

Partner- og medlemskaber

Vil du vide mere om vores Humanitærafdeling og arbejde med CSR og bæredygtighed?

Læs mere om vores Humanitærafdeling og arbejde med bæredygtighed ved at klikke på billederne herunder.