Stikling - Unitas Rejsers klimaskov, Uganda, CSR, Bæredygtighed, klimakompensation

Humanitære rejser

for kirkelige og humanitære organisationer

Vi hjælper dem, der hjælper verden

Tlf.: 8723 1230 | E-mail: travelteam.dk@unitas.dk

Det er ikke altid nemt at komme frem til de steder i verden, hvor der er brug for udviklings- og (nød)hjælp. Dette indebærer ofte komplicerede rejseplaner, som kan blive ændret med kort varsel. Derfor ser vi det som vores fornemmeste arbejde at hjælpe mennesker ud til områder, hvor hjælpen er nødvendig. Hjælp som redder liv, forebygger sygdomme, uddanner og træner, bygger og genopbygger og, ikke mindst, giver folk håb.  

Vi er stolte af, at vi som rejsearrangør kan være med til at gøre alt dette muligt. Til daglig hører vi historier og beretninger fra verdens brændpunkter. Det er med til at give os et indblik i, hvor vigtigt et stykke arbejde, vi som rejsearrangør er med til at facilitere. Derfor bestræber vi os på at have en professionel tilgang, hvor vi arbejder fleksibelt og har stort fokus på at møde og forstå vores kunder, så rejsen bliver tilpasset hver rejsendes individuelle behov.

Jacob Høgsted Jensen
Afdelingschef for humanitærafdelingen i Unitas Rejser

I vores Humanitærafdeling har vi fornøjelsen af at servicere både danske og udenlandske kirkelige og humanitære organisationer. Det har vi gjort i rigtig mange år, og i dag tæller vi over 150 organisationer som vores kunder, og vi dækker over 80% af det danske marked.  

Vidste du?

Vi kan mange gange tilbyde en humanitær billet, som er særligt tilpasset rejser med humanitært formål. Denne billettype er som oftest inklusiv ekstra bagage, og den er mere fleksibel ved ændringer og annulleringer helt frem til afrejsetidspunktet.

På rejsen med vores Humanitærafdeling får du…

✔ Professionel vejledning og service af medarbejdere, som sammenlagt har mere end 110 års erfaring fra rejsebranchen
✔ Formidling af humanitære flybilletter
✔ Nødtelefon uden for normale åbningstider
✔ Et troværdigt rejsebureau i ryggen fra start til slut
✔ Tryghed og troværdighed

Non-profit

Unitas Rejser er ejet af KFUM og KFUK i Danmark, der er en del af verdens største ungdomsbevægelse YMCA og YWCA. Vi startede med det formål at formidle rejser for unge og derved skabe en mellemfolkelig forståelse. Denne ide er stadig en del af vores koncept, som gennem årene er øget til en bred vifte af tilbud til primært skoler og kirkelige og humanitære organisationer.

Nødtelefon

Vores nødtelefon er bemandet uden for vores almindelige åbningstider inklusive ferie- og helligdage. Nødtelefonen bruges i situationer, hvor du som rejsende har brug for hjælp i forbindelse med din rejse, hvis der opstår flyforsinkelser og/eller annulleringer. Fra d. 01.12.22 bliver nødtelefonen i Humanitærafdelingen betjent af engelsktalende personale af vores samarbejdspartner Arrive Agencies. Telefonnummeret for nødtelefonen forbliver det samme som altid og vises på den rejsendes flybillet. Venligst bemærk at der opkræves et honorar for denne service.

Foto: Mikkel Østergaard

Bæredygtige rejser

Mange humanitære og kirkelige organisationer har øget fokus på bæredygtighed inden for de seneste år. Det gælder selvfølgelig også i forbindelse med rejseaktivitet. Derfor tilbyder vi, at I kan klimakompensere for jeres rejse. Pengene investerer vi i vores klimaprojekt i Uganda, som vi driver i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp.

Se hvad vores kunder siger

Ligegyldigt, hvem vi ringer til af Unitas Rejsers medarbejdere, møder vi et professionelt team, som er klar til at hjælpe i enhver situation. Vi har ikke en finger at sætte på Unitas Rejsers service.

Hanne Lyngsø-Dahl
HR-support hos Røde Kors i Danmark
Unitas_CSR_Uganda

Det gode ved netop humanitærbilletterne er, at de signalerer, hvad det er for et ærinde, vi har som organisation.

Lene Grønbech
Direktionsassistent i SOS Børnebyerne

Jeg har kun stor ros til Unitas for den hjælp, de har ydet. De var der for os. En ekstra garanti, en ekstra sikkerhed.

Bent Olesen
Missionskonsulent hos Luthersk Mission

Når vi som missionsorganisation har ansvar for medarbejderne, der rejser ud, er det vigtigt, at der er stor tryghed. Vi har en god og tillidsfuld dialog med Unitas Rejser, og vi kender efterhånden hinanden godt. I dag har jeg det sådan, at når jeg ringer til Unitas Rejser, er det som at bede en kollega om hjælp.

Eva Madsen
Personalekonsulent ved Danmission

Jeg finder en bestemt billet for en bestemt gæst, men så kommer Unitas med et tilbud der er bedre. Vi får personlig behandling og de skræddersyr hver rejse til os – rejser som er billige og passer til os.

Trésor Kankindi
CARE Danmark

Jeg kunne rose dem til skyerne, vi er virkelig glad for dem. De er søde og imødekommende og de gør, hvad de kan – de tryller.

Eva Lindberg
Office Assistant hos PlanBørnefonden

Vil du vide mere om Unitas Rejser og vores arbejde med CSR og bæredygtighed?

Læs mere ved at klikke på billederne herunder.