Skole- og studierejser til Afrika

- kulturmøde, frivilligt arbejde og store oplevelser venter på dette fantastiske kontinent

Der venter en oplevelse for livet, hvis I vælger Afrika til jeres næste skolerejse eller studietur. En skole- eller studierejse til Afrika er både rejsen og pengene værd.

Mange besøger Afrika for at tage på safari og se vilde dyr, men der er meget mere at opleve på det store kontinent. Afrika byder på fantastiske strande, skønne vinmarker, betagende bjerglandskaber og små landsbyer, hvor fiskeri og landbrug er den primære indtægtskilde.

Vi har mange års erfaring med at arrangere skolerejser til Afrika. Uanset om studieturen går til Uganda, Sydafrika, Tanzania , finder vi en indkvartering og et program, som lever op til jeres ønsker. Tag gerne fat i os, hvis I ikke finder det ønskede rejsemål på vores hjemmeside. Vi har mange kontakter i området og kan helt sikkert hjælpe jer alligevel.

Kulturmøder og frivilligt arbejde

I Afrika kan vi arrangere kulturmøder og frivilligt arbejde, hvor I kommer helt tæt på lokalbefolkningen.

Vi kan bl.a. arrangere et besøg på en skole eller et børnehjem i Uganda. Her får I indsigt i de lokales liv og hverdag. Der er også mulighed for at møde lokale kunstnere, som fortæller deres historie om livet i Uganda.

skolerejsen til Zanzibar kan vi arrangere frivilligt arbejde, hvor eleverne deltager i projekter, som gavner lokalmiljøet. I Tanzania kan I ligeledes få et indblik i, hvordan de arbejder med at udvikle Afrika i en mere ligeværdig retning.

I kan også besøge Sydafrika, hvor I vil opleve et fantastisk naturrige og komme helt tæt på dyrene.

Mulighederne er mange. Hvis I har lyst til at opleve de smukke kystområder og bade eller dykke i havet, kan vi også arrangere det.

Afrikas befolkning er meget gæstfri. Uanset hvor I begiver jer hen på kontinentet, vil I blive budt velkommen af lokalbefolkningen.

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere jeres næste skole- eller studietur til Afrika. Vi kommer med gerne forslag til, hvad I kan opleve på hvert enkelt rejsemål – både dem, som I finder på siden og dem, som ikke er her. I er altid velkomne til at tage fat i os, hvis I har særlige ønsker for rejsen. Vi har mange kontakter i området og skræddersyr rejsen efter jeres ønsker.

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform