Skolerejser til Ecuador med Unitas Rejser

Skal I på studietur til landet, som har fået sit navn efter ækvator? Landet byder på masser af spændende oplevelser, og hvis I ønsker at få et glimt af Ecuadors fattigste del af landet, kan du f.eks. besøge en skole eller daginstitution, hvor I kan prøve kræfter med frivilligt arbejde.

Er I ude efter smuk natur og storslåede oplevelser, så er dette landet. Ecuador byder på Amazonas regnskov, de betagende og smukke Andesbjerge, sprudlende vulkaner og de enestående Galápagos øer.

På Galápagos øerne kan I, som det eneste sted i verden, se og opleve de store Galapagos landskildpadder, der kan veje op til 250 kg.

Tager I en tur i hovedstaden Quito, kan I være sikre på at få en oplevelse for livet. Byen ligger nemlig som den højest beliggende by i verden, 2800 meter over havets overflade. Foruden smukke kirker, finder man I Quito mange parker og naturreservater, gode shoppingcentre, kunstgallerier og varetegn. Besøg også den gamle bydel og se de mange charmerende bygninger, som er inspireret af spansk arkitektur.

Ecuador er klar til at blive udforsket af jer, som ønsker at tage på studietur eller skolerejse til landet, der også er kendt for lækre sandstrande, hvis I trænger til en pause efter en vandretur i bjergene eller et besøg i en af de mange nationalparker.

Unitas Rejser sidder klar ved telefonen til at hjælpe jer med jeres næste studietur.

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform
Array

Vi fandt desværre ingen rejser der matcher dine præferencer, prøv at fjerne nogle filtre