Skolerejser til Tjekkiet med Unitas Rejser

- i hjertet af Europa

Tjekkiet ligger i hjertet af Europa. Det er et frodigt land, omgivet af skove og floder. Tjekkiet er beriget med en fantastisk natur, uspolerede områder og nationalparker, som indbyder til aktiviteter i naturen. Siden kommunismens fald har Tjekkiet åbnet landegrænserne og gjort det muligt at opleve landets kultur, historie og uberørte natur. Når I bevæger jer rundt i landet, vil I opleve fortiden blive vakt til live i de gamle borge og slotte. I vil også opleve store klippeformationer rejse sig i ’det tjekkiske paradis’ nordøst for Prag. I den østlige del af landet står vinranker på rad og række som et vidnesbyrd om landets nye status som et internationalt anerkendt vinland.

Den gyldne stad

Hovedstaden Prag ligger næsten i midten af Tjekkiet og er omkranset af lavtliggende bjerge mod nord og øst samt højslette mod syd og vest. Det er ikke tilfældigt, at Prag har fået kælenavnet ”den gyldne stad”. Prags charme er næsten ubeskrivelig. Her vil I opleve prægtige spir og kupler, der stikker op over tagene, pastelfarvede bygninger, musik i gaderne, kunstnere, handlende og en livlig stemning. Prag har et indbyggertal på størrelse med København og er derfor et oplagt mål for en storbyrejse med en gruppe, fordi byen er overskuelig og nem at finde rundt i. Blandt højdepunkterne er Karlsbroen og det fantastiske ur i det gamle rådhus. Der findes også mange oaser og parker, hvor der er rig mulighed for at komme væk fra storbyens liv og summen.

Tjekkiet er et oplagt rejsemål for grupper, hvor adventure står øverst på programmet. Mange kombinerer Prag med Spindl, som byder på rig mulighed for aktiviteter i naturen. Derudover er Tjekkiet en oplagt skidestination for grupper, som gerne vil holde budgettet nede.

En grupperejse til Tjekket kunne i øvrigt indeholde et besøg i drypstenshuler, koncentrationslejren Theresienstadt og spabade efter gamle tjekkiske traditioner.

Hos Unitas har vi stor ekspertise i at arrangere skolerejser og studieture til Tjekkiet. Vi kan derfor finde de aktiviteter, som passer til jeres gruppe.  Tag fat i os, hvis Tjekkiet skal være jeres næste rejsemål.

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform