Skolerejser til Indien med Unitas Rejser

Når I planlægger jeres studierejse til Indien åbner sig en hel verden af muligheder for store oplevelser og kulturrigdomme. Landet kan virke både overvældende og inspirerende, og I vil med garanti få minder for livet med hjem i bagagen fra dette store og mangfoldige land. Med det næststørste antal indbyggere i verden er Indien også det land, som har det største demokrati med mere end 1 milliard mennesker og flere end 100 forskellige slags sprog.

I Indien finder man nogle af de smukkeste bygninger i verden. Snyd ikke jer selv for en tur til det flotte tempel, Taj Mahal, eller Agra Fort – også kaldet Red Fort – der er et must see, hvis I beslutter jer for at begive jer ud på en studierejse til Indien.

Overalt i Indien findes der lokale markeder. Her kan du være sikker på at få vækket alle sanser. Den indiske madkulter er kendetegnet ved dufte, farver og smag. Hvis I vælger at besøge Indiens hovedstad, New Delhi, kan I være sikre på at træde ind i en helt anden verden. Byen er enorm og med et indbyggertal på ca. 22 millioner mennesker, er kontrasterne mange.

På en studietur til New Delhi vil oplevelserne være mangeartede, og rejsen vil kunne skræddersyes til at indeholde netop de faglige områder, I har fokus på.

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform