Skolerejser til Kenya med Unitas Rejser

I samarbejde med New Life Africa International kan vi tilbyde et møde med børn og unge i Nakuru.

New Life Africa International (NLAI) kan kort beskrives som en non-profit hjælpe- og uddannelsesorganisation for Nakurus fattige og marginaliserede børn, unge og kvinder. Alt arbejde inden for NLAI er baseret på kristne principper og værdier, men vi udelukker ikke folk, som ikke deler den samme overbevisning fra at modtage hjælp. NLAI tilbyder hjælp til alle uanset tro, køn og race i det omfang, det er muligt.

Uddannelse hjælper med at give folk håb om en fremtid, og det kan være vejen ud af fattigdom. NLAI driver blandt andet skoler og børnehjem. Desuden rækker de ud til nogle af de, som bor ved byens losseplads, med børnehave skole for de mindste fra 4 – 6 år og støtter dem til at fortsætte i lokale skoler i nærheden.

NLAI har en stor skole med 540 elever fra børnehaveklasse til 8. klasse. Det er en gratis skole, kun for de mest fattige børn fra slumområderne og meget fattige hjem eller forældreløse børn. Her får børnene også to måltider mad hver dag. NLAI driver også en sy skole med ca. 40 unge kvinder, som ikke har haft mulighed for at få en uddannelse, men her får en gratis fire års designer- og syuddannelse.

NLAI har også været med til at opstarte et kvinde krisecenter, som de fortsat støtter økonomisk. På grund af lovgivningen i Kenya, er det ikke muligt at lave en hel masse praktisk arbejde, da man i så fald skal have et arbejdsvisum. Men det er muligt at lege med børnene og møde nogle af dem, som er med i de forskellige projekter eller holde en fest og invitere f.eks. de, som bor ved lossepladsen, for at give håb ind i en svær hverdag. Der er to børnehjem: Ét for piger, med 60 piger og ét drenge, med 53 drenge. Her kan man besøge børnene, lege og lave forskellige aktiviteter med dem.

Nakuru by ligger lige i udkanten af Nakuru Nationalpark, og der er gode muligheder for at kombinere besøg ved NLAI med et besøg i nationalparken.

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform
Array

Vi fandt desværre ingen rejser der matcher dine præferencer, prøv at fjerne nogle filtre