Skolerejser til Sri Lanka med Unitas Rejser

Sri Lanka er en sydasiatisk perle bestående af én større ø samt flere mindre øer. Sri Lanka er markeret på UNESCO´s Verdensarvsliste med hele otte byer og destinationer, herunder Kandy, Polonnaruwa, Dambulla Temple og Horton Plains national park.

Unitas Rejser kan varmt anbefale et besøg på disse fantastisk flotte og smukke øer på jeres næste studietur. Oplev f.eks. Tandens Tempel, der ligger I byen Kandy. Templet har stor betydning for buddhister og menes at huse én af Buddhas tænder – deraf navnet. I kan besøge en af Sri Lankas berømte tefabrikker, få en rundvisning og se de gamle teknikker og maskiner, som er blevet benyttet igennem mere end 100 år. Gå på opdagelse i den botaniske have, Victoria Park, fyldt med smukke blomster og tropiske planter. Husk også at lægge vejen forbi en af Sri Lankas lækre strande Hikkaduwa, Mirissa, Tangalle eller Arugumbay.

Vi kan sammensætte en studietur med home stay og undervisning af lokale skolebørn, en adventurerejse der indeholder trekking i junglen eller safari i en af nationalparkerne – valget er jeres.

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker og præferencer.

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform