Skolerejser til Tanzania med Unitas Rejser

- Oplevelserne står i kø for skolegrupper

På studieturen til Tanzania vil I opleve et vildtlevende og fascinerende dyreliv, en storslået natur og en givende kultur. Landet er kendt for et stolt og gæstfrit folkefærd, som vil tage imod jer med åbne arme.

I Tanzania er der rig mulighed for at få et realistisk indblik i, hvordan livet leves her. I kan også blive klogere på, hvordan vi kan rejse til Tanzania og samtidig sikre, at turismen bidrager positivt til udviklingen i nærmiljøet.

Oplevelserne står i kø for skolegrupper, der vil på studierejse til Tanzania. Det er et pragtfuldt rejseland, som har meget mere at byde på end flotte, hvide sandstrande og turkisblåt hav.

Vi kan bl.a. arrangere en adventurerejse med en udfordrende trekkingtur til Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro. Der er også mulighed for at give en hjælpende hånd i et lokalsamfund, som har brug for det. Eller hvad med et besøg i Serengeti Nationalpark, hvor I kan opleve Afrikas dyreliv på savannen? Tanzania byder på spektakulære oplevelser, der er værd at samle på.

Tanzania er især kendt for øen Zanzibar, som hvert år bliver besøgt af mange turister. Vi har stor erfaring med at arrangere skolerejser til Zanzibar, og vi hjælper jer gerne på vej. På Zanzibar kan vi arrangere en skolerejse med frivilligt arbejde. Der er også mulighed for at dykke ned i emner som kulturforståelse og miljøkendskab.

Hos Unitas Rejser har vi mange års erfaring med at arrangere rejser til Tanzania. Tag fat i os med jeres ønsker om rejsen. Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere netop den rejse, som I ønsker.

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform
Array

Vi fandt desværre ingen rejser der matcher dine præferencer, prøv at fjerne nogle filtre