Skolerejser til Uganda med Unitas Rejser

- oplev et af Afrikas mest autentiske lande
Foto: Mikkel Østergaard

Uganda er et utroligt spændende rejseland. Det er et af de mest autentiske lande i Afrika og et oplagt rejsemål for jer, der vil opleve noget anderledes. Vi tilbyder skolerejser, hvor I kommer helt tæt på på lokalbefolkningen og vil opnå en forståelse af deres hverdagsliv.

Winston Churchill i kaldte i 1907 Uganda for Afrikas perle. Det var ikke ubegrundet, og hverken dengang eller i dag. Afrikas perle er beriget med enestående naturområder og et rigt dyreliv. Dette koblet sammen med en utroligt stor gæstfri befolkning danner grundlag for en fantastisk skolerejse.

På studierejsen til Uganda kan vi bl.a. arrangere besøg til Murchison vandfaldene. Her kan I opleve verdens længste flod, Nilen, udspringe fra bjergkæden Mountains of the Moon. Derudover byder Uganda på bjerge, dale, savanner, regnskove, floder og søer. Samtidig er naturen hjemsted for de vilde dyr, hvoraf bjerggorillaen er særdeles kendt og kan opleves på tæt hold flere steder i landet.

Uganda bærer på en grufuld historie fra tiden under diktatur. I dag er landet frit at færdes i, og det er derfor oplagt at udforske både fortiden og nutiden i dette spændende rejseland.

Kort sagt: Der er masser af at udforske på studierejsen til Uganda. Vi har mange års erfaring med at arrangere skolerejser til dette pragtfulde rejseland. Uanset om den står på storby, landsby, kultur, natur, mennesker eller dyr, så finder vi det rette for jer. Vi arrangerer skolerejsen eller studieturen efter jeres ønsker. Tag fat i os allerede i dag for at høre om mulighederne for jeres næste skolerejse.

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform
Array

Vi fandt desværre ingen rejser der matcher dine præferencer, prøv at fjerne nogle filtre