Skolerejser til Cambodja med Unitas Rejser

De senere år er verden så småt begyndt at få øjnene op for Cambodja som rejsemål. Cambodja byder på et bredt spektrum af oplevelser, lige fra det historiske tempel Angkor Wat til de hvide, uberørte sandstrande. Landet har en ganske unik og broget historie, som afspejler sig i historiske og kulturelle seværdigheder. Samtidig kan storbyliv, tropiske regnskove, skøn natur, uspolerede badestrande samt store floder og søer også opleves.

Ved den enorme tempelbygning, Angkor Wat, nord for Tonle Sap søen, venter spændende, kulturelle og historiske oplevelser samt munke i de karakteristiske, orangefarvede klæder. Dette er kun ét ud af mange templer i ‘templernes land’. Det føles som at vandre i en levende historie, når man besøger de historiske steder. Byen, Siem Reap, ligger ikke langt fra Angkor Wat og udgør sammen med hovedstaden, Phnom Penh, det pulserende storbyliv, hvor restauranter, shopping og den specielle atmosfære ligger fjernt fra, hvad vi er vant til.

Cambodja er også landet, der gemmer på en grusom fortid om undertrykkelse, massedrab og frygt under Pol Pots regime, og historien har sat sine dybe spor. Alligevel møder man overalt smilende og hjælpsomme folk, som gerne viser deres fantastiske land frem.

Vi er altid behjælpelige med råd og vejledning til jeres næste studierejse. Skal den gå til Cambodja?

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform
Array

Vi fandt desværre ingen rejser der matcher dine præferencer, prøv at fjerne nogle filtre