Skolerejser til Filippinerne med Unitas Rejser

Måske tænker du på Filippinerne som en ferieø med palmer, azurblåt hav og lækre sandstrande? Men dette lille paradis byder på meget mere, end de fleste kan forstille sig.

På en studietur til Filippinerne vil I have mulighed for at udføre frivilligt arbejde i f.eks. rismarkerne, som er de indfødtes levevej. De lever af at dyrke ris, og slår høsten fejl, kan det få store konsekvenser. På Filippinerne vil I komme til at leve som de indfødte og bo på en farm, hvor opgaverne er mange. I kan f.eks. hjælpe med at høste ananas, honning og kokosnødder eller tage med de lokale fiskere ud på havet og håbe på en god fangst til aftensmaden. Men ikke alt skal gå op i arbejde, og hovedstaden, Manila, tilbyder både historiske monumenter, skyskrabere og smuk arkitektur, der især er præget af den vestlige verden.

Adventure er også en mulighed. Filippinerne har meget at byde på, som gerne vil have pulsen op, samtidigt med der kan opleves en storslået natur. Giv jer i kast med en trekkingtur, mountainbike, vulkanhiking eller et dykkerkursus, så I er rustet til at udforske de smukke koralrev, der findes under havets overflade.

Hos Unitas Rejser sidder vi klar til at hjælpe jer samt tage jer I hånden, når I skal arrangere jeres næste studietur.

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform
Array

Vi fandt desværre ingen rejser der matcher dine præferencer, prøv at fjerne nogle filtre