Skolerejser til Kina med Unitas Rejser

Det tidligere kejserrige byder på en mangfoldighed, der imponerer selv den mest erfarne rejsende. Kina er, med et areal på 9.560.900 km², på størrelse med Europa, og landet er dermed det tredjestørste i verden, så der er plads til mange – og der ER mange i Kina. Ca. 1,3 milliarder mennesker bor i det store land, men alligevel er kun en femtedel af landets areal befolket. Det er derfor ikke underligt, at det til tider kan føles en smule kaotisk i de små stræder i Beijing.

Kineserne opfattes af mange som et glad og imødekommende folk. De smiler og hjælper gerne én på vej – også selv om de dybest set ikke aner, hvor det pågældende sted ligger. Det kan være lidt af en prøvelse, men det kan give nogle helt specielle oplevelser, da man til tider kommer steder, som man ellers ikke selv ville have fundet frem til.

Naturoplevelserne er helt enorme, ligesom landet selv. Bjerge, golde ørkener samt opdyrkede sletter og rismarker møder jer afhængig af, hvilken del af Kina, I udforsker. Det er umuligt at nå det hele på én gang, men så er der jo også en undskyldning for at vende tilbage.

Kina vil være et oplagt valg til en studietur, da der bl.a. er mulighed for at bo hos en kinesisk familie, gå i en kinesisk klasse for en dag eller se nogle af de fantastiske bygningsværker, som Kina byder på.

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform
Array

Vi fandt desværre ingen rejser der matcher dine præferencer, prøv at fjerne nogle filtre