Skolerejser til Færøerne med Unitas Rejser

Færøerne ligger midt i Atlanterhavet, som kaster sine utæmmede bølger mod klippevæggen, og som nogle steder rejser sig flere hundrede meter næsten lodret op. Landet består af 18 øer, som er ubeskyttede og modtagelige over for vejrgudernes nådesløshed. De skiftende vejrfænomener er karakteristiske for Færøerne, og de er med til at danne det kontrastfyldte land, hvor storm og nedbør får frit spillerum, og hvor man altid må have en plan B.

Det er betingelserne, når man færdes i landet. Til gengæld er naturen på øerne så storslået, at det kan tage pusten fra enhver. Frodige dale med hyggelige bygder, fjelde med brægende får, klippeskær med skrig fra tusindvis af søpapegøjer og vandfald, der overraskende springer ud af et hul i klippevæggen

Traditionerne holdes i hævd med kædedans og sagaer fra gamle dage. Det færøske folk møder udenlandske gæster med imødekommenhed, og alle taler dansk. Færøerne byder også på en spændende historie, kunst og kultur. Besøg et af de mange museer og få et godt indtryk af livet, som det var engang.

Kontakt os, og vi vil være behjælpelige med råd og vejledning til din sogne- eller skolerejse. Færøerne er en oplevelse, I bør give jer selv.

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform
Array

Vi fandt desværre ingen rejser der matcher dine præferencer, prøv at fjerne nogle filtre