Skolerejser til Frankrig med Unitas Rejser

Frankrig er et stærkt vanedannende rejseland, kendt verden over for det årlige cykelløb Tour de France, en udsøgt gastronomi og selvfølgelig Eiffeltårnet. Der venter jer en række af skønne oplevelser. Frankrig byder på alt fra storbyferie til aktiv ferie, kulturelle oplevelser og meget andet. Kommer I rundt i landet, vil I opleve meget varierede landskaber, skønne byer, historiske områder og fristende strande.

Nyd de smukke udsigter i Alperne og Pyrenæerne. Bestig de selvsamme bjerge, som Tour de France-rytterne kører på. Besøg en vinbonde i Alsace og smag den pragtfulde vin, dyrket fra druerne i baghaven. Tag på indholdsrige pilgrimsvandringer i Sydfrankrig. Udforsk historien i Normandiet. Oplev den charmerende hovedstad Paris, hvor de mange historiske og kulturelle seværdigheder bare venter på at blive oplevet. Sæt jer på en fortovscafe og betragt byens summen. Nyd den traditionelle baguette eller de mange forskellige oste, som landet er kendt for. Eller smag på frølår, vinbjergsnegle og andre spændende delikatesser fra det varierede, franske køkken.

Når I har oplevet bare lidt af det, som Frankrig har at byde på, får I helt sikkert lyst til at vende tilbage.

Tag fat i os for at få et tilbud på jeres næste skolerejse til Frankrig. Vores rejsekonsulenter er klar til at hjælpe med at finde den rejse, der passer til jer.

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform
Array

Vi fandt desværre ingen rejser der matcher dine præferencer, prøv at fjerne nogle filtre