Skolerejser til Irland med Unitas Rejser

- den grønne ø

Irland er keltiske traditioner, gælisk sprog, gæstfrihed, charmerende byer, vild natur, traditionelle sportsgrene, iørefaldende musik, imponerende kulturskatte og moderne bygningsværker.

Den irske mentalitet er ganske unik. Irerne har en positiv tilgang til sig selv og omverden kombineret med en åbenhed og imødekommenhed, som du først oplever, når du besøger landet. Som besøgende i landet bliver du helt naturligt inddraget i festlighederne, for som det keltiske ordsprog lyder: ”En fremmed er en ven, du endnu ikke har mødt.”

Kelternes indtog i Irland for 2.500 år siden er på mange måder stadig forankret i den irske kultur. Keltiske sportsgrene og musikinstrumenter lever videre og er de store tilløbsstykker ved turneringer og musikfestivaler. Mange irere dyrker sport eller musik enten som aktive eller som tilskuere.

Irlands placering i første parket ud til Atlanterhavet og Golfstrømmen beriger landet med et mildt klima og mange årlige regnvejrsdage. De mange frodige områder er grunden til, at landet har fået tilnavnet ”Irland – den grønne ø”. Landskabet er varieret med lavland i det centrale Irland omkranset af lavtliggende bjerge ud mod kysten, som byder på frisk luft og god mulighed for vandreture i flotte omgivelser. Skulle I begive jer ud på en vandretur, vil I sandsynligvis støde på brægende får, gamle slotte og ruiner.

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform
Array

Vi fandt desværre ingen rejser der matcher dine præferencer, prøv at fjerne nogle filtre