Skolerejser til Malta med Unitas Rejser

- ferieparadiset tæt på Danmark
Foto: Visit Malta

Blot 3,5 timers flyvning fra Danmark finder I et ferieparadis, som byder på lidt af hvert. På Malta kan I dykke ned i krystalklart vand, vandre i bjerge og opleve spændende historiske perler. Malta er noget for sig, og et besøg på øen kan blive fyldt med fascinerende ridderhistorier, stemningsfyldte byer, koralrev og action på vand.

Malta byder på en spændende, men turbulent historie. Gennem tiden har øen været under både franske, arabiske og britiske hænder. De har hver især efterladt sit præg på øen. Særligt den engelske tilstedeværelse har haft stor indflydelse på øens udvikling og engelsk er det officielle sprog. Det britiske styre varede indtil 1964, hvor Malta blev selvstændig.

Malta er især et oplagt rejsemål for jer, som gerne vil være aktive på rejsen. Vandaktiviteterne står nærmest i kø for at blive afprøvet. Surf, kajak, vandski, snorkling og dykning er blot nogle af mulighederne. I kan også udforske indlandet og den spektakulære natur på hesteryg eller på en vandretur og nyde de smukke udsigter undervejs. Der er også mulighed for at besøge naboøen Gozo og dyrke aktiviteter som mountainbiking, rapelling, vandring og highrope. Også de kulturelt og historisk interesserede vil finde mange spændende ting at få tiden til at gå med. Tag på fotoløb i Valetta, følg tempelriddernes fodspor eller udforsk de mange historiske kirker og slotte.

Lad Malta blive målet for jeres næste skolerejse, studietur eller sognerejse.

Tag fat i os! Vi glæder os til at skræddersy jeres næste rejse.

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform
Array

Vi fandt desværre ingen rejser der matcher dine præferencer, prøv at fjerne nogle filtre