Skolerejser til Norge med Unitas Rejser

- enestående landskaber tæt på Danmark

Tæt på Danmark og så alligevel langt fra – i hvert fald, når det kommer til naturen og landskaberne. Norge er så uendeligt smuk og et perfekt rejsemål for jer, der ønsker en fantastisk oplevelse i naturen. Landet byder på smukke fjorde, stejle fjelde, sølvglimtende vandfald, frodige landskaber, skærgård langs det meste af kysten og en skøn hovedstad med en fantastisk fjord, som lader jer stå målløse tilbage efter indsejlingen.

Nordmændene er et charmerende folkeslag, og gæstfriheden er stor. Det samme er sammenholdet, hvilket blandt andet kommer til udtryk på nationaldagen den 17. maj. Her trækker mange nordmænd i folkedragterne og fester sammen.

Fra Svalbard med arktisk klima i nord til varme somre i syd tilbyder Norge et bredt spektrum af oplevelser. I sommerhalvåret lokker Norges natur og landskaber med et hav af muligheder for de adventurelystne. Den norske natur er oplagt til ture i det fri blandt vilde blomster eller en dukkert i en af de mange små søer. Om

I vintermånederne åbner Norge op for sin helt store turistattraktion af store og små skiområder. Kataloget af skirejser rummer både de store skisportsområder og de mange mindre, men unikke skiområder, som ofte egner sig bedre til en skolerejse. Her er fokus ikke kun på skiløbet, men også oplevelsen af fjeldet, naturen, stilheden og det nære.

En rejse til Norge er derfor ofte det typiske valg for en studietur, hvis de studerende vil stå på ski om vinteren eller vandre i de store bjerge om sommeren.

Tag fat i os, hvis I vil vide mere om, hvad Norge kan tilbyde. Vi skræddersyr rejsen efter jeres ønsker.

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform
Array

Vi fandt desværre ingen rejser der matcher dine præferencer, prøv at fjerne nogle filtre