Skolerejser til Østrig med Unitas Rejser

- musikkens land
Foto: Tourismusverband Saalbach Hinterglemm

Østrig er indbegrebet af charme, gæstfrihed, blomstrende enge og lyden af kobjælder. Tag en tur i bjergene og indånd den friske luft, mens I vandrer, padler, cykler eller dyrker anden aktivitet i de idylliske landskaber. Her vil I støde på gamle borge og slotte side om side med små søer eller landsbyer, som ligger omkranset af sneklædte bjerge. På en tur i den østrigske natur vil I straks forstå, hvorfor komponister som Mozart og Schubert besøge alpelandet for at lade sig inspirere.

Østrig er en oplagt destination for en grupperejse med naturen i højsædet. De mange søer lokker med gode bademuligheder og godt fiskevand, mens de aktive bliver fristet af vandreture og mountainbike i bjergene eller rafting i floderne. De østrigske byer sprudler af stemningsfyldte bydele med restauranter og cafemiljø, gamle kirker, slotte og smukke monumenter, der vidner om en lang og spændende historie. Alpelandet er derfor perfekt for jer, der ønsker en lærerig studietur i smukke omgivelser.

Østrig fortjener at blive opdaget på alle tider af året. Lad jer smage, lytte, opleve, dufte og mærke, og I vil straks blive betaget af Østrig som rejseland.

Skirejser i Østrig

De fleste forbinder Østrig med skisport, og det er ikke uden grund. Hvert år valfarter mange europæere til de østrigske alper for at udforske kilometervis af pister.

Østrig er kendt for store mængder af sne om vinteren, flotte omgivelser og høje bjerge, som kan udfordre øvede såvel som uøvede skientusiaster. Alpelandet er derfor en yderst populær rejsedestination for dem, der står på ski eller gerne vil lære det.

Østrig byder både på små og skisportsområder. De mindre kendte skisportsområder egner sig særligt godt til skolegrupper, hvor fokus er på sammenholdet og det at være aktiv sammen frem for at udfordre adrenalinruset.

Vi har hjulpet både store og mindre skolegrupper og finder i samarbejde med jer den perfekte skirejse for jeres gruppe. Vi finder den rette pakke til jer, uanset om I ønsker en skirejse, hvor udstyret er i top og med privat skiguide eller hellere vil have en fælles skiguide og holde udgifterne nede.

Tag fat i os, hvis Østrig er målet for jeres næste skirejse. Vi har mange års erfaring med at arrangere skirejser i Østrig, og vi kan skræddersy rejsen efter jeres behov.

Sommerejser i Østrig

Østrig er en populær skisportsdestination, men alpelandet fortjener også at blive oplevet om sommeren. Vi kender alle de smukke billeder fra ”Sommer i Tyrol”, hvor den ene eventyrlige alpetop afløser den anden. De store bjerglandskaber, som om vinteren er dækket af sne, indbyder til aktiviteter i naturen. Østrig er derfor en oplagt destination for grupperejser med adventure på programmet. Vandring, mountainbiking og riverrafting er blandt højdepunkterne for dem, der vælger at udforske landet om sommeren. Imellem aktiviteterne er der rig mulighed for at køle af i de smukke alpesøer. Hvis I rejser til Østrig om sommeren, vil I mærke en anden ro end den, som I kender fra skisportsstederne om vinteren. I vil høre lyden af kobjælder, se køerne gå ned fra bjergene, nyde udsigten til den blomstrende natur og opleve hyggelige bjergbyer, som får pulsen helt ned i gear.

En sommerrejse i Østrig vækker alle sanserne. Tag fat i os, hvis I vil opleve Østrigs charme uden for skisæsonen. Vi hjælper jer med at skræddersy rejsen, uanset om I vil have pulsen op, komme helt ned i gear eller måske begge dele. Østrig tilfredsstiller alle jeres behov.

Vi hjælper jer med at arrangere grupperejsen til Østrig, uanset om I ønsker en tur ned ad pisterne i vinterhalvåret eller vil opleve de charmerende sommerlandskaber. Tag fat i os og lad os sammen finde den helt rette rejse for jeres gruppe.

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform
Array

Vi fandt desværre ingen rejser der matcher dine præferencer, prøv at fjerne nogle filtre