Skolerejser til Rumænien med Unitas Rejser

- kontrasternes land

Tag til det sydøstlige hjørne af EU, til det fattigste medlemsland i unionen… endnu. For Rumænien har lige nu en af de hurtigst voksende økonomier i Europa.

Rumænien er kontrasternes land, hvor der er fattigdom på landet og pragtvillaer i storbyerne. Efter demokratiet blev indført i 1989, har landet været i en rivende udvikling, og i dag er Rumænien medlem af både Nato og EU.

Rumænien er blandt de lande, der oplever størst vækst i antallet af besøgende. Turismen er en vigtig faktor for landets økonomi og bidrager til at fastholde den lave arbejdsløshed. De mange besøgende kommer bl.a. for den afvekslende natur med vulkaner, vandre- og skiture i bjergene, kysten ved Sortehavet, de lave priser og den venlige lokalbefolkning.

Også Hovedstaden bør opleves. Bukarest er kendt for Folkets Palads, Draculas slot (Bran), de malede klostre og trækirkerne i Bucovina, som er på UNESCO’s Verdensarvsliste.

Rumænerne har desuden en lang tradition indenfor gymnastik, hvor Nadia Comaneci er idolet. Hvis gymnastik står på programmet, kan I følge i hendes fodspor i bl.a. Onesti og Deva. I kan også selv dyrke gymnastik eller være aktive i naturen i bl.a. klatre- og naturparker.

En rejse til Rumænien er en oplagt mulighed for at se kontrasterne i EU’s medlemslande. Vi tilrettelægger programmet efter jeres ønsker. Skal det være kulturmødet og forståelse, historien, et besøg på de multinationale virksomheder, det lille lokale marked eller en blanding af det hele? Det er op til jer. Vi tilbyder også, at I kan deltage i sociale projekter eller møde de lokale i samarbejde med YMCA eller andre organisationer.

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform
Array

Vi fandt desværre ingen rejser der matcher dine præferencer, prøv at fjerne nogle filtre