Skolerejser til Sverige med Unitas Rejser

- naturparadiset lige rundt om hjørnet
Foto: Magnus Dovallius

Sverige ligger lige om hjørnet fra Danmark. I Sverige kan I opleve naturskatte, som vil imponere de fleste. Bjerge, fjelde, skove, søer, skærgård, floder, elve, ørne og elge er blot nogle af de fænomener, som I vil støde på i Sverige. Allemandsretten og det udbyggede net af ruter gør det muligt at nå ud i hver eneste krog af vores fantastiske naboland. Når I bevæger jer rundt, vil I opleve, at jo længere nordpå I rejser, des mindre civilisation er der. Her bliver landskabet mere råt og barskt, og rensdyrene udgør en stor del af kreaturbestanden.

Vi kender alle Sverige for Astrid Lindgren, ABBA og for at være Københavns baghave. De store byer frister storby-elskerne med et sprudlende caféliv, restauranter og shopping, hvor I får noget for pengene. Oplev hyggelige Malmø, charmerende Gøteborg eller tag turen til hovedstaden Stockholm.

Sverige byder desuden på et hav af historiske og kulturelle mindesmærker, seværdigheder, slotte og herregårde, som vidner om en imponerende historie.

En rejse til Sverige er den oplagte studietur, hvis I ønsker at være aktive på turen. Om vinteren er det skiene, som lokker de fleste, der kommer til Sverige for at stå på ski i de smukke svenske bjerge. Skisport er stort i Sverige, og landet kan derfor byde på virkeligt gode skisportsfaciliteter. Sommeren i Sverige er oplagt til en tur med fokus på outdoor og adventureaktiviteter.

Unitas Rejser hjælper gerne med at arrangere jeres næste rejse til Sverige, uanset om det er ski, outdoor eller storbyoplevelser, som står på programmet. Tag fat i os, og vi sammensætter turen efter jeres ønsker.

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform
Array

Vi fandt desværre ingen rejser der matcher dine præferencer, prøv at fjerne nogle filtre