Skolerejser til Tyrkiet med Unitas Rejser

- hvor øst møder vest

Tyrkiet er et spændende rejseland. Her kan I opleve et vidunderligt og afvekslende landskab, bade i varme kilder og besøge en af de skønne strande ved det Ægæiske Hav. Tyrkiet er landet, hvor Europa møder Asien, og østlig og vestlig kultur smelter sammen i én skøn forening. Det mærkes især i det tyrkiske cuisine, som foregår på højeste niveau med landets egne friske råvarer og smelter det bedste fra øst og vest sammen i én stor kulinarisk oplevelse. En rejse til Tyrkiet bør derfor inkludere et besøg på et eller flere af de lokale markeder og bazarer, som pirrer sanserne med duften af krydderier, farvestrålende klæder, eksotiske frugter og grøntsager.

Tyrkiets brogede historie opleves i høj grad i landets største by, Istanbul – storbyen på kanten af Europa, der rummer ikke blot spændingen mellem fortid og nutid, men også en spænding mellem to af verdens store religioner. Istanbul er en enestående by, og dens placering ved havet mellem to verdensdele gør den kun endnu mere pragtfuld. Der er smukke, imponerende paladser, kirker og moskéer. Når I besøger Istanbul, vil I hurtigt blive draget af byens specielle atmosfære og et gadebillede, der aldrig står stille.

Tyrkiet er det ideelle rejsemål for jer, som er interesserede i historie og religion. Udover landets religiøse betydning, byder den på en af verdens syv vidundere: Artemistemplet i Efesos, som har noget af en historie at fortælle.

Tag fat i os, hvis Tyrkiet skal være målet for jeres næste rejse. Vi sammensætter et program ud for jeres ønsker og finder i fællesskab den rejse, som passer lige til jer!

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform

Vi fandt desværre ingen rejser der matcher dine præferencer, prøv at fjerne nogle filtre