Skolerejser til Tyrkiet med Unitas Rejser

- hvor øst møder vest

Tyrkiet er et spændende rejseland. På en skolerejse til Tyrkiet kan I opleve et vidunderligt og afvekslende landskab, bade i varme kilder og besøge en af de skønne strande ved det Ægæiske Hav.

Tyrkiet er det ideelle rejsemål for jer, som er interesserede i historie og religion. Her kan I blandt andet opleve et af verdens syv vidundere: Artemistemplet i Efesos.

Tyrkiet er også landet, hvor Europa møder Asien, og østlig og vestlig kultur smelter sammen. Det mærkes især i det tyrkiske cuisine, som blander det bedste fra øst og vest i én stor kulinarisk oplevelse. Besøg et eller flere af de lokale markeder og bazarer, og mærk sanserne pirre ved duften af krydderier, farvestrålende klæder, eksotiske frugter og grøntsager.

Arkitektur, velvære og gastronomi i Istanbul

Tyrkiets brogede historie opleves i høj grad i landets største by. Istanbul er byen på kanten af Europa, der rummer spændingen mellem fortid og nutid og mellem to af verdens store religioner. I vil hurtigt blive draget af byens særlige atmosfære og livlige gadebillede.

Arkitekturen i Istanbul er enestående. Smukke, imponerende paladser, kirker og moskéer, hvor Hagia Sofia, Topkapi-paladset og Den Blå Moské er blandt højdepunkterne.

En skolerejse i Istanbul kan også inkludere et besøg i et tyrkisk bad, kaldet hammam. Hammam er en særlig oplevelse. Her vil I blive skuret fra top til tå – og som de lokale siger: aldrig har du været mere ren end efter en tur i hammam.

Tag fat i os, hvis Tyrkiet skal være målet for jeres næste skolerejse eller studietur. Vi sammensætter et program ud fra jeres ønsker og finder i fællesskab den rejse, som passer lige til jer!

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform
Array

Vi fandt desværre ingen rejser der matcher dine præferencer, prøv at fjerne nogle filtre