Skolerejser til Tyskland med Unitas Rejser

- overraskelserne gemmer sig mod syd

En rejse til Tyskland er for mange lig med gennemkørsel på motorvejen for at komme videre til sydligere himmelstrøg. Det er en skam, for der venter et hav af oplevelser på vej mod syd. Hvis I kører af motorvejen, vil I opdage mange spændende og charmerende steder og et imødekommende folkefærd. Mellem lavlandet, kysterne i nord og Alperne i syd gemmer sig et kuperet terræn med floder og søer, vådområder, skov, mellemhøje bjerglandskaber og landbrugsområder.

Hovedstaden Berlin er et populært rejsemål for skoleklasser – og det forstår vi godt. Berlin er en moderne og pulserende storby, som er i konstant udvikling. Uanset om det er jeres første besøg i Berlin, eller I har været der utallige gange, er der altid mulighed for at prøve noget nyt.

I Berlin kan I udforske begivenhederne fra 2. verdenskrig og adskillelsen mellem øst og vest. Vi kan ligeledes hjælpe med at booke entré til museer og andre seværdigheder i byen. 

Hos Unitas Rejser skræddersyer vi jeres skolerejse eller studietur til Tyskland efter jeres ønsker. Kontakt os i dag og hør nærmere.

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform
Array

Vi fandt desværre ingen rejser der matcher dine præferencer, prøv at fjerne nogle filtre