Skolerejser til Ungarn med Unitas Rejser

Besøg landet, der er rigt på sletter, dyrker velsmagende vine og er kendt for traditionsrig folkedans og varme termalbade. Ungarn er hjemland for en af de største søer i Europa, Balatonsøen, som lokker badeglade gæster med varmt, lavt vand og gode bademuligheder.

I må ikke snyde jer selv for et besøg i hovedstaden Budapest. Byen er delt af Europas længste flod, Donau, som adskiller bydelene Buda og Pest. I Budapest kan I få historien serveret på traditionel vis med guidede rundture, eller I kan tage del i udforskningen af byens og landets historie på andre lærerige måder. Oplev byens smukke bygninger og hele slotsområdet. Besøg de traditionsrige gamle badeanstalter. Oplev også et af byens markeder og mærk den særlige stemning, der summer, når de lokale gør dagens indkøb. I kan også være aktive og lære byen at kende på en skattejagt, hvor I hører historier og legender om Budapest. Nyd en pause på en af caféerne langs Donau og nyd den smukke udsigt til Budaslottet på den anden side. En sejltur på floden er ligeledes en hyggelig oplevelse og samtidig en god måde at betragte de mange smukke broer, der krydser floden.

Budapest er omkranset af skøn natur, der indbyder til aktiviteter. Byen er derfor oplagt til en grupper, som ønsker at mikse storbyoplevelser med aktiviteter i naturen.

Tag fat i os, hvis Ungarn eller Budapest står øverst på listen over destinationer til jeres næste skolerejse, studietur eller adventurerejse. Vi står klar til at hjælpe jer med at finde den rejse, som passer lige netop til jeres gruppe.

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform
Array

Vi fandt desværre ingen rejser der matcher dine præferencer, prøv at fjerne nogle filtre