Skolerejser til Israel med Unitas Rejser

Hvis I ønsker at tage på sognerejse, studietur eller skolerejse til Israel/Palæstina, er I sikre på, at der er noget at opleve til enhver smag. Dette område er ikke større end Jylland, men det har hele verdens bevågenhed. Meget af vores historie har tråde tilbage til området, og der er mange interessante steder at besøge.

Jerusalem er religiøst centrum for tre store verdensreligioner: Jødedommen, kristendommen og islam, og byen byder på minder og hellige steder for alle tre religioner. Gå en tur gennem Jerusalems gamle bydel og fornem atmosfæren i de forskellige dele af byen. En vandretur på bymuren giver muligheden for at se disse forskellige bydele ovenfra. Fornem Østens atmosfære i de smalle bazargader eller den vestlige påvirkning på Mamilla Street, lige udenfor Jaffaporten.

Lige udenfor Jerusalem ligger Betlehem (Palæstinensiske selvstyreområde) – Byen, hvor Jesus blev født.

En times kørsel fra Jerusalem ind i Vestbredden ligger Jeriko og Det døde Hav. Prøv vandets bæreevne eller besøg Masada, der er en af Kong Herodes’ fæstninger, og som ligger ved bredden af Det døde Hav.

Mod nord ligger Galilæa, som er området, hvor Jesus opholdt sig det meste af sit liv. Besøg nogle af stederne, der er kendte fra Bibelhistorien. Det er heller ikke så langt til Nazaret, hvor Jesus voksede op.

Langs Middelhavets kyst ligger flere interessante steder. Her ligger den gamle romerske by, Caesaraea, ved havet og Tel Aviv, der er en pulserende storby med mulighed for museumsbesøg, shopping og ikke mindst et besøg i Jaffa: En gammel by, som i dag er omgivet af Tel Aviv.

Israel/Palæstina er et interessant rejsemål for mange, da området har meget forskelligt at byde på.

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform
Array

Vi fandt desværre ingen rejser der matcher dine præferencer, prøv at fjerne nogle filtre