Skolerejser til USA med Unitas Rejser

Er I til store naturoplevelser i de betagende nationalparker, USA har at byde på, f.eks. Rocky Mountains, Grand Canyon eller Yosemite? Ranchophold i Texas med cowboys og cattle drive? Skal det være de historiske og naturskønne rammer i New England, en sejltur på Niagara Falls vandfaldende eller hovedstaden, Washingtons, imponerende monumenter? Eller måske er I mere til storbyatmosfæren i Los Angeles og Chicago eller New York, byen, der aldrig sover.

Uanset, om I er til pulserende metropoler, fantastiske naturoplevelser, museumsbesøg eller små hyggelige byer, så er det muligt i USA.

Turen langs Stillehavets kyst står højt på manges ønskeseddel, og det samme gør storbyerne, Los Angeles og San Francisco, der altid er en rejse værd. Mulighederne er uendelige, og USA er absolut mulighedernes land! Landet er, med ca. 4.500 kilometer fra øst til vest og 2.500 fra nord til syd, meget stort, så en rejse til USA kræver god planlægning. Befolkningen er et kapitel for sig selv. De fleste amerikanere er utrolig imødekommende og selv om deres ”how are you?” ikke skal tages som en opfordring til en længere redegørelse for ens velbefindende, kan man som turist roligt indlede en snak og få nye venner. Om ikke for livet, så for en time eller to.

USA byder på rigtig mange muligheder. Hvis I søger en aktiv studietur, kan vi tilbyde en adventurerejse for jeres skole eller klasse. Uanset, hvilket formål I har med jeres rejse, så har står vi klar til at hjælpe jer med at undersøge og arrangere jeres næste rejse, så den passer præcis til jeres ønsker.

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform

Vi fandt desværre ingen rejser der matcher dine præferencer, prøv at fjerne nogle filtre