Handelsassistent - elev

- bliv elev hos Unitas Rejser

Unitas Rejser søger handelsassistent (elev)
-august 2025

Vil du arbejde i en stærk, værdibaseret virksomhed – vil du være med til at gøre en forskel?
Vil du være sikker på et arbejdsliv med mening i – også for dig?


I 2024 fik vi indfriet et af vore verdensmål, da vi oprettede en elevplads for 2024. Vi har nu fundet vores elev, men opretter allerede nu en elevplads for 2025. Vi søger dig, der ønsker at arbejde med handel i en spændende og omskiftelig branche. Til gengæld tilbyder vi spændende og varierende opgaver i en værdibaseret organisation, hvor du kan være med til at forme retningen for din uddannelse som handelsassistent.

Hvad forventer vi af dig?

Du vil blive en vigtig medarbejder for både dine kollegaer og kunderne. Du skal være klar til at blive uddannet i en skøn branche, hvor hver rejse skal klappe første gang – for den kan ikke byttes. Alle vore rejser skræddersys til den enkelte gruppe eller organisation, og det vigtigste vi sælger, er vores rådgivning og viden. Du vil komme til at arbejde i hele processen fra første kontakt med kunden, indhentning af priser fra leverandørerne, afsøgning af muligheder, udarbejde kalkuler og tilbud, udføre selve salget og dernæst afviklingen af selve rejsen. Mange kunder bestiller ved hjemkomsten den næste rejse

Vores primære kunder er i vores afdeling for Humanitære rejser alle landets NGO’er, Kirkelige- og Humanitære organisationer. I afdelingen for grupperejser er landets høj- og efterskoler det helt store marked, og samtidig laver vi rejser til mange kirker i Danmark.

Udvikling, faglighed, troværdighed og rummelighed er de værdier, som vores kultur bygger på, og som vi arbejder ud fra i samarbejdet med vores mange kunder. Man kender os som en troværdig, ansvarlig og professionel samarbejdspartner, hvilket du forventes at bidrage til.

Vi inddrager i høj grad alle medarbejdere, blandt andet i vores arbejdsgrupper CSR, Kommunikation, Marketing og Trivsel.

Det er en elevplads med mange muligheder, hvor dit primære område kan blive indenfor et eller flere af nedenstående arbejdsområder:

 • Udvikling og salg af rejser til skolegrupper
 • Booking og salg af fly- og togrejser til organisationer
 • ESG- og Klimaregnskab for den ansvarlige rejse
  Du vil løbende få kendskab til alle fagområderne inkl. marketing, kommunikation og trivsel

Hvem er du?

Udover en HHX, EUX eller STX eksamen er det vigtigste at du har den rette tilgang til ovenstående værdier og vores profil. Resten skal du nok få lært, men vi vægter, at vores kommende handelsassistent
har nedenstående kompetencer med sig:

 • IT
 • kan begå dig på engelsk og meget gerne tysk (eller andet 3. sprog)
 • er frilufts- eller foreningsmenneske
 • vil arbejde i et firma, hvor værdierne vægter højt og kulturen er stærk
 • er en stærk team-player
 • har interesse for verdensmålene og bæredygtighed

Elevstillingen er fuldtid, og arbejdsstedet er på vores åbne kontor i Silkeborg hvor vi sidder 23-25 kollegaer, der vil det fælles bedste.
Du skal starte i sommeren 2025. Vi afholder løbende samtaler, og vi ansætter, når den rigtige ansøger er her.

Ansøgningen sendes snarest til vicedirektør Klaus Boe Østergaard bilagt dit CV og mærket Handelsassistent. Har du spørgsmål til stillingen, så ring endelig til os.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt

Klaus Boe Østergaard

Vicedirektør | Afdelingschef
8723 1249

Ansøgningsfrist:

31-05-2025

Tilrædelsesdato:

11-08-2025