Unitas Rejser, computer, telefon, persondata

Book din humanitære rejse online

Nu kan du booke din humanitære rejse direkte på vores hjemmeside

Book din rejse direkte på vores hjemmeside via City City

Er du tilknyttet en humanitær organisation, og skal du ud at rejse? Så har vi netop gjort det nemmere for dig! Gennem City City har vi fået adgang til et online system, hvor du selv kan booke rejsen, når det passer dig.

Fuldt integreret og let anvendeligt system

City City er et fuldt integreret online bookingsystem, som giver dig adgang til alt, hvad du har brug for på din rejse. Her kan du booke både flybilletter, hotel og billeje. Systemet husker dine personlige oplysninger og præferencer, så du ikke behøver at taste dem hver gang.

Du kan booke såvel one way som returrejser, med og uden bagage, fleksible eller ikke fleksible rejser. Kort sagt: søgemaskinen viser de muligheder, der er for din ønskede rejse og giver dig mulighed for at sortere ud fra forskellige præferencer så som direkte flyvning, pris og flyselskab.

Samme gode fordele som altid

Med online booking får du:

  • Hjælp hvis rejsen bliver ændret eller aflyst
  • Hjælp hvis du vil ændre afrejsedato eller afbestille rejsen
  • Adgang til vores nødtelefon, som er bemandet 24 timer i døgnet (engelsktalende personale)
  • Rejsen indgår i din organisations rejsestatistik og CO2-regnskab
  • Din faktura sendes direkte til din organisation

Foretrækker du personlig betjening?

Så skal du være mere end velkommen!

Humanitarian

Vælger du at booke din rejse hos en af vores rejsekonsulenter, vil du opleve Danmarks suverænt mest erfarne team af rejsekonsulenter inden for rejser til NGO’er. Vi kender markedet og finder den bedste løsning ud fra dine ønsker og behov. Udover de fordele, som du kan drage nytte af online, får du gennem Unitas Rejser også adgang til vores duty of care system med rejsevejledning og risikovurdering samt mulighed for at booke specialpriser til NGO-rejser.