Inkluderet i prisen

Dette er med i rejsen

 • Fly København-Dublin t/r
 • Pt. kendte lufthavnsskater og -afgifter
 • 4 overnatninger på hostel
 • Indkvartering i flersengsværelser
 • Morgenmad
 • Adgang til 24 timers nødtelefon
 • Bidrag til Rejsegarantifonden

Dette er ikke med i rejsen

 • Enkelt- og dobbeltværelser
 • Forplejning på ud- og hjemrejse
 • Forsikringer

Skolerejse til Dublin

 • Adventure/friluft
 • Boldspil
 • Dans
 • Gastronomi
 • Historie
 • Kultur- og skolemøde
 • Medie, foto og journalistik
 • Musik, teater og scenekunst
 • Naturfag
 • Religion

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Charmerende by med gode aktivitetsmuligheder
 • Kultur, natur og historie præget af vikingetiden
 • Utal af aktiviteter for alle
 • Få jord under neglene som irsk farmer

Rejsebeskrivelse

Tag på skolerejse til den charmerende by Dublin. Her oplever I gæstfrihed og dejlig atmosfære. Trods sin størrelse på kun 500.000 indbyggere inden for bygrænsen byder Dublin på både kultur, natur, historie og aktiviteter – og der er noget for alle.

Byens historie går tilbage til vikingetiden, og i dag står der stadig mange gamle slotte og bygninger, som sætter et historisk præg på byen, mens flere aktiviteter også er centreret omkring vikingerne. I Dublin bliver historien levende med de mange interaktive seværdigheder og museer. Det er rejse og læring, når det er bedst.

Irsk musik og folkedans går langt tilbage i historien og er en helt naturlig del af det at være irer. Dygtige musikanter og dansere optræder i Dublins gader, som også rummer gode shoppingmuligheder.

Vis mere Vis mindre

Priseksempel med fly
Pris pr. person v/20 personer fra

2.345 kr.

Transportmuligheder: fly

Mulighed for klimakompensation
Læs mere

Lad mig hjælpe med at skræddersy jeres rejse

8723 1245 jh@unitas.dk

Temaer på denne rejse

 • Adventure/friluft

  Udflugt i den irske natur

  Dublin byder på mange udflugter, hvor man kommer helt tæt på den barske, irske natur, som består af det vilde Atlanterhav, store bjergkæder, klipper og et vejr, man ikke ser så ofte i Danmark – og netop derfor er de irske landskaber velanvendte i kendte film- og tv-produktioner, som blandt andet den populære serie, Game of Thrones.

  Dagsudflugt til Cliffs of Moher og Galway City

  Tag på en dagsudflugt til de store havklipper, Cliffs of Moher, der pryder det irske landskab. Undervejs kommer I forbi Galway City, som er kendt for sin farverige bymidte med caféer og livemusik.

  Vis mere
  Vis mindre
 • Boldspil

  Croke Park

  Tag på rundvisning på Croke Park – et af de mest historiske og moderne stadioner i verden med plads til 82.300 tilskuere. Følg med guiden, som fortæller historien og viser jer ned i omklædningsrummet og gennem spillertunnellen og tag plads i VIP-området. I vil også komme op det øverste niveau og se stadionet fra fugleperspektiv.

  Gaelic football of hurling

  Gaelic football og hurling er Irlands nationalsportsgrene. Prøv kræfter med begge holdspil. Gaelic football er en blanding af fodbold og rugby, mens hurling også spilles på græs men er en slags hockey, hvor der spilles om en lille bold. Hver spiller har sit eget bat.

  Vis mere
  Vis mindre
 • Dans

  Irsk musik og dans

  Irsk musik og dans når det er bedst! Huset er styret og organiseret af irere, som ikke kan få nok af irsk musik og dans. Der er forskellige shows og dygtige kunstnere. Bestemt et besøg værd.

  Vis mere
  Vis mindre
 • Gastronomi

  Besøg en chokoladefabrik

  På denne chokoladefabrik lærer I om chokoladens historie og fabrikkens egen historie. I ser forskellige chokoladetyper, får rundvisning, og til sidst lærer I dekorationsteknikker og skal selv dekorere jeres egne chokolader.

  Farm to Fork

  Tag på en Farm to Fork-tur. Besøg Irlands ældste arbejdende melmølle og bag jeres eget brød. Oplev også produktionen af gedeost og æblecider.

  Vis mere
  Vis mindre
 • Historie

  Interaktiv udstilling om vikingerne og middelalderen

  Tre udstillinger på én gang, hvor I selv er aktive og lærer en masse. Besøg udstillingen om vikingerne i Dublin; hop i et vikingekostume, besøg et vikingehus eller lær at læse runer. Træd ind i middelalderen og lær om forbrydelse og afstraffelse, gå ned ad den travle middelaldergade og glem ikke at stikke tiggeren en skilling. På udstillingen ”History Hunters” ser I våben, skeletter og kort fra vikingetiden og middelalderen. Til sidst kan I teste jeres nye viden med ”Time Detectives”.

  Rollespil om gamle dage

  Tag på en historisk borg, hvor skuespillere i flotte, gammeldags kostumer med små rollespil fortæller om gamle dage. Besøget tager cirka en times tid. Tag turen dertil i tog langs kysten ved Dublin bugt.

  Besøg et tidligere fængsel

  Besøg et af de største tidligere fængsler i Europa. Under besøget finder I en stor udstilling om fængslets historie, og turen omfatter også et audio-visuelt show.

  Området Wicklow

  Wicklow byder på skøn natur og mange seværdigheder. Besøg eksempelvis de mange velanlagte og plejede haver i Powerscourt Gardens. Som kontrast til det meget pæne kan vi foreslå en tur til Sally Gap, som er en vildmark i højlandet. Naturen er helt speciel og betagende her, og dyr færdes frit omkring. Turen kan tages med eller uden guide. De fantastiske gravhøje i Newgrange er en tredje mulighed. De blev bygget af sten cirka 3.200 år f.Kr. og man kan blive forundret over, at de dengang havde evner til at lave sådanne konstruktioner. Som tiden er skredet frem, har gravhøjene også været brugt som et astrologisk, religiøst og ceremonielt sted alt efter, hvilken overbevisning man havde på den pågældende tid. Der er kun guidede ture på stedet. I området taler de det helt specielle sprog, gælisk, og alle vejskilte står skrevet på både gælisk og irsk.

  Dagsudflugt med selvvalgt fokuspunkt

  På denne guidede tur kan I selv vælge, hvad turens faglige fokus og vinkel skal være – litteratur, vikinger, floder, gemte steder, videnskab, historisk eller legender og fortællinger. Mulighederne er mange. Turen varer ca. 3 timer.

  Vis mere
  Vis mindre
 • Kultur- og skolemøde

  Trinity College

  På rundvisningen giver de studerende jer indsigt i både historie, arkitektur og berømte studerende på stedet gennem tiden. I besøger også Old Library og Book of Kells.

  Vis mere
  Vis mindre
 • Medie, foto og journalistik

  Dublin Writer’s Museum

  På museet er der udstillet bøger, breve, portrætter og personlige genstande fra berømte forfattere fra Dublin fra de sidste 300 år. Det er muligt at få en guidet tur eller digital audio guide, hvor man kan tage turen rundt i eget tempo.

  Vis mere
  Vis mindre
 • Musik, teater og scenekunst

  Undervisning i bodhran og tin whistle

  På dette lille kursus lærer I at spille på den lille irske fløjte og den specielle irske gedeskindstromme. Det er sjovt, afslappende og sætter fokus på samspil.

  Vis mere
  Vis mindre
 • Naturfag

  The Sealife Centre

  Ligger i byen Bray cirka 20 km fra Dublin centrum. Tag med ned i dybet – uden at blive våd – og se hajer, søheste, rokker og meget mere blandt over 1000 forskellige arter.

  Vis mere
  Vis mindre
 • Religion

  Glasnevin Museum and Tours

  En stor kirkegård for alle religioner og ingen religioner. Den blev etableret for over 200 år siden af katolikken Daniel O’Connell og har i dag over 1,1 mio. mennesker begravet – både historiske personer og almindelige borgere gennem tiden. Få en guidet tur og besøg også museet.

  Christ Church Cathedral

  Træd indenfor i den gamle kirke fra 1028. Oplev stilarten og bevæg jer ned i den middelalderlige krypt. Overvær en aftensang med koret, som har rygte for at være et af de bedste kor i Irland. Kirken huser ”katten og rotten” og audio-visuel præsentation, ligesom I også kan få en guidet tur.

  Vis mere
  Vis mindre
Vis alle

Forslag til rejseplan

Nedenfor vises hvordan et program for en skolerejse til Dublin KAN se ud. Her er blot tale om et forslag, idet vi altid tilpasser programmet efter gruppens ønsker.

Dag 1 – Afrejse

Ankomst til Dublin

Dag 2

Cykelrundtur i byen
Guinness Storehouse
Aftenshow med irsk musik og riverdance

Dag 3

Howth Park
Kilmainham Gaol
Viking and Medieval Dublin
Temple Bar
Sejltur på Liffey-floden

Dag 4

Heldagstur til Wicklow
Powerscourt House & Gardens
Newgrange-gravhøjen
Sally Gap

Dag 5 – Hjemrejse

Tjek-ud
Kursus i Gaelic football og hurling
Fly til Danmark

Se alle dage
Guinness Storehouse
Dublin gågade
Powerscourt House & Gardens
Guinness Storehouse
Farringston’s of Temple Bar
Newgrange-gravhøjen

Indkvarteringer

I Dublin kan I vælge mellem flere forskellige indkvarteringsmuligheder både i centrum og uden for byen. Nedenstående er blot et udsnit af de muligheder, der findes.

Indkvartering i Dublin

 • Hotel
 • Hostel

Har I særlige ønsker til indkvartering, så tag fat i os, og vi undersøger mulighederne.

Vi havde en utrolig god rejse. Udover at booke fly og hostel, så fiksede Unitas Rejser også vores boardingpas både til ud- og hjemrejse. Det var nemt og dejligt! Vi boede på et virkelig fint og centralt beliggende hostel, som Unitas Rejser havde fundet til os. Utroligt, at de kunne finde det til os inden for vores lidt stramme budget. Alt gik fuldstændig efter planen, og Unitas Rejser har været utrolig søde og hjælpsomme hele vejen igennem. Virkelig uundværligt!

Maria Wiese
Lærer på Bakkeskolen i Kolding // Skolerejse til Dublin
Nu hvor du er nået så langt her

Skal vi så ta’ en snak?


Lignende rejser