Inkluderet i prisen

Dette er med i rejsen

 • Transport i langtursbus med vippesæder, DVD, køl, kaffemaskine m.m.
 • 2 overnatninger på hostel
 • Indkvartering i flersengsværelser
 • Morgenmad
 • Adgang til 24 timers nødtelefon
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Klimakompenseret transport

Dette er ikke med i rejsen

 • Enkelt- og dobbeltværelser
 • Forplejning udover morgenmad
 • Guider og aktiviteter
 • Forsikringer

Studietur til Barcelona

 • Adventure/friluft
 • Boldspil
 • Dans
 • Fitness/yoga
 • Gastronomi
 • Historie
 • Kunst, design og håndværk
 • Musik, teater og scenekunst
 • Naturfag
 • Social ansvarlighed
 • Virksomhedsbesøg

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Én af verdens smukkeste byer
 • Fantastisk historie
 • Oplev madmarkeder, tapas, små gader og store pladser
 • Besøg kunstmuseer, kendte bygninger og fodboldstadion

Oplev kultur og historie på en studietur til Barcelona

Barcelona er en af verdens mest berømte byer – og det er ikke uden grund. Fodboldklubben F.C. Barcelona har sat Spaniens andenstørste by på verdenskortet, men der er mange andre grunde til at besøge byen.

På studieturen til Barcelona bevæger I jer ud på en sansefuld rejse med madmarkeder, tapas i lange baner og små gader, som åbner sig til store pladser med prægtige bygningsværker. Barcelona rummer en fantastisk historie, og I har det største tag-selv-bord af oplevelser og indtryk foran jer, uanset hvilket tema studierejsen har.

Mærk historien i Barri Gótic

Særligt området omkring den gamle bydel (Barri Gotic) er et besøg værd. Barri Gotic betyder det gotiske kvarter, og her finder I Barcelonas mest historiske gader.  Går I en tur rundt i kvarteret, vil I hurtigt blive betaget af de gamle bygninger og finurlige små pladser, som opstår ud af ingenting. Lad jer endelig fare vild i den gamle bydel – det er oftest her, de bedste oplevelser gemmer sig – og på forunderlig vis finder I altid tilbage til et sted, som I kender.

Når I bevæger jer rundt i det gotiske kvarter, bør I tage en afstikker til La Boquería. Her kan I nyde et sammensurium af dufte, lyde og indtryk. La Boquería er et af Spaniens ældste markeder og er et levende eksempel på et historisk marked.  På markedet er der mulighed for at gøre en god handel af lokale råvarer inden for kød, fisk, grøntsager, frugt og blomster. Når sulten melder sig, er der også mulighed for at nyde en tapas-anretning eller to.

La Boqueria markedet i Barcelona

Tørrede frugter på La Boqueria markedet i Barcelona

Barri Gotic rummer også gaden La Rambla, som er Barcelonas absolutte turistcentrum. Her kan I gå på opdagelse blandt turistbutikker, cafeer, gadeartister, boder og meget andet.

Turistgaden La Rambla strækker sig fra Placa de Catalunya til den skønne strandpromenade, som strækker sig over hele byen. For enden af Ramblaen kommer I til Columbus-statuen, der markerer Columbus’ sejlads mod Amerika.

Oplev arkitektur i verdensklasse

Ingen kan sige Barcelona uden også at sige Gaudí. Arkitekten Antoni Gaudí har sat sit tydelige præg på bybilledet i Barcelona. Det vil I opleve, når I bevæger jer rundt i byen. Fascinerende bygningsværker tårner op flere steder i byen og vidner om en nytænkende kunstner – særligt med tanke på, at en del af bygningsværkerne blev opført for mellem 100-150 år siden. Evighedskirken La Sagrada Familia og den charmerende oase Parc Güell er blandt højdepunkterne, men også Casa Milá og Casa Battló er velbesøgte blandt kendere.

Parc Güell

Oplev Parc Güell i Barcelona

Blandt Barcelonas øvrige mustsees kan nævnes den olympiske by, som ligger på toppen af bjerget Montjuic. Pladsen Placa De Espanya og de to søjler markerer indgangen til det olympiske anlæg, som dannede rammen om legene i 1992. Området er i dag omdannet til et museum, og det giver et unikt indblik i, hvordan en olympisk by kan se ud. På Montjuic kan I desuden opleve Det magiske springvand, Palau Nacional og bydelen Poble Espanyol, som er en rekonstruktion af en række spanske byer. Alle tre seværdigheder blev opført i forbindelse med verdensudstillingen i 1929 og minder om områdets historiske vigtige for den catalanske storby. Der er mulighed for at komme til Montjuic via svævebanen for enden af Ramblaen eller med rulletrapper. Uanset hvad I vælger, venter der en fantastisk udsigt over Barcelona, når I kommer op til toppen af bjerget.

Kort sagt: Barcelona byder på et hav af muligheder for jeres næste skolerejse eller studietur. Tag fat i os allerede i dag. Vi sammensætter et program efter jeres ønsker – uanset om den står på kulturelle seværdigheder, en tur i Gaudís fodspor, besøg på F.C. Barcelonas stadion, virksomhedsbesøg eller noget helt andet.

Vis mere Vis mindre

Priseksempel med bus
Pris pr. person v/50 personer fra

2.545 kr.

Transportmuligheder: bus og fly

Klimakompenseret transport
Læs mere

Lad mig hjælpe med at skræddersy jeres rejse

8723 1252 ksa@unitas.dk

Temaer på denne rejse

 • Adventure/friluft

  Adventurepark

  Der er også muligheder i Barcelona for de eventyrlystne. Overvind højdeskrækken og udfordr balancen, når I vandrer på torve, gangbroer, net og andre konstruktioner oppe i højderne. Der er forskellige niveauer alt efter, hvor modig eller øvet man er. Alt foregår under kyndig instruktion og gode sikkerhedsforhold.

  Vis mere
  Vis mindre
 • Boldspil

  Bliv trænet af FC Barcelonas trænere

  Bliv trænet af FC Barcelonas dygtige trænere i deres egne faciliteter, hvor storklubbens mange talenter til dagligt går deres gang. Træningen foregår på Ciutat Esportiva de Joan Gamper. Få også en rundvisning på FC Barcelonas hjemmebane, Camp Nou, og hvis tidspunktet passer kan I se en hjemmekamp med FC Barcelona. OBS! Rundvisning på Camp Nou inkluderer kun museet, da stadion er under ombygning, minimum skoleåret 2023-2024.

  Rundvisning på det olympiske stadion

  Få en rundvisning på det olympiske stadion i Barcelona, som dannede rammer for både boldspillene og svømmeaktiviteterne under OL i 1992. OBS! Rundvisning på det Olympiske Stadion er kun muligt, når der ikke er kamp på stadion.

  Vis mere
  Vis mindre
 • Dans

  Flamenco workshop med mulighed for churros-workshop

  Dansen med de andalusiske rødder sættes ofte i forbindelse med Spanien, hvorfor det er en oplagt mulighed for danselinjen eller andre at lære den traditionelle dans. Dertil kommer muligheden for at tilvælge en churros-workshop, hvor eleverne vil lære – eller forsøge at lære – at lave den spanske dessert, der i Danmark også kaldes for spanskrør.

  Vis mere
  Vis mindre
 • Fitness/yoga

  Human Tower-workshop

  Catalonien er kendt for sine imponerende og flere meter høje mennesketårne, som også er en stolt tradition. Deltag i workshoppen og få rystet eleverne sammen på en ny og anderledes måde.

  Vis mere
  Vis mindre
 • Gastronomi

  Bitemojo – “taste the universe”

  Guidet tur rundt i Barcelonas gotiske kvarter, hvor I bl.a. får smagsprøver på tre lokale retter undervejs.

  Chokoladeri

  Besøg chokoladeriet Escriba og få en rundvisning i en verden af søde sager.

  Lær at lave paella

  Lær at lave den spanske Paella, som landet er kendt for, og som kan købes på næsten alle restauranter i Spanien. Udforsk og udfold elevernes gastronomiske evner og slut af med spisning.

  Vis mere
  Vis mindre
 • Historie

  El Born Centre de Cultura i Memoria

  Det arkæologiske sted byder på en masse historie med udstillinger fra tre århundreder – alt sammen samlet ét sted.

  Refugi 307

  Under borgerkrigen i 1937 sendte den spanske diktator, Franco, sin hær på det første bombeattentat ud af 192 under borgerkrigen i Spanien. Befolkningen blev uvillige ofre for krigen og The Passive Defense Board blev sat på opgaven om at redde folket. De første beskyttelsesrum blev bygget i kældre under huse og i metrostationer. Som attentaterne intensiveredes, begyndte befolkningen selv at bygge beskyttelsesrum. Refugi 307 er en 400 m lang tunnel, som blev brugt som beskyttelsesrum. Besøg den og oplev, hvordan levekårene var under den grusomme borgerkrig.

  Vis mere
  Vis mindre
 • Kunst, design og håndværk

  Mosaikworkshop

  Deltag i en mosaikworkshop og prøv kræfter med nyt eller velkendt håndværk.

  Schwartzkopf frisørworksshop

  Saml inspiration, viden og tips til Schwarzkopf frisørworkshop. Workshoppen varer 4 timer og er et oplagt valg for modelinjen, der vil prøve nye kræfter af.

  Gaudis bygninger

  Har man sagt Barcelona, har man også sagt Antoni Gaudi. Denne fantastiske arkitekt, der levede fra 1852 til 1926, har sat et kæmpe fingeraftryk på Barcelona. Lige fra parker til kirker og private hjem. Gaudi var anerkendt i sin egen tid, selv om hans bygninger var anderledes og særpræget, selv set med nutidens øjne. Mange rige familier bestilte ham til at tegne deres hjem ned i mindste detalje. Rigmanden, Eusebi Güell, er nok den mest kendte af Gaudis kunder. Han bestilte både sit private hjem (Palau Güell), en kirke (Crypt of the Colònia Güell) og en hel ny bydel (Parc Güell). Sidstnævnte var et forsøg på at lave en ”beskyttet” bydel for rige familier, hvor der var alle fornødenheder, så de ikke behøvedes at færdes blandt den fattige del af befolkningen. Det var dog kun de ydre rammer, der blev færdiggjort, og det er i dag en fantastisk park til glæde for lokale og turister. Alle tre bygningsværker kan besøges. Derudover er katedralen Sagrada Familia et absolut ”must” under Barcelona-besøget. Denne kæmpe kirke er stadig under opførelse, og det var her Gaudi tilbragte sine sidste dage på en feltseng, så han kunne bruge al sin tid på projektet. Vi anbefaler, at I tager omkring Gaudi Experience, hvor I tager på en 4D rejse gennem Gaudis kreative univers, hvilket giver jer en forståelse for, hvad der ligger bag Gaudis innovative arkitektur.

  Vis mere
  Vis mindre
 • Musik, teater og scenekunst

  Teaterworkshop

  På teaterworkshop i Barcelona afprøver og lærer I (måske) nye teknikker m.m. indenfor teaterkunsten. Tag derfra med ny viden og inspiration.

  Vis mere
  Vis mindre
 • Naturfag

  Fabra Observatory

  Få en rundvisning på det astronomiske observatorium, Fabra-Observatoriet, fra 1904. Observatoriet peger mod syd og ligger over 400 m over havoverfladen, hvilket dermed giver gode observationer, som ikke forstyrres af andre høje bygninger. Det primære fokus er kometer og asteroider.

  CosmoCaixa Videnskabsmuseum

  Videnskabsmuseet CosmoCaixa, der er lokaliseret i Barcelona, byder på et stort udvalg af udstillinger og aktiviteter inden for videnskaben og forskning.

  Vis mere
  Vis mindre
 • Social ansvarlighed

  Byvandring med hjemløse

  Bliv vist rundt i den populære storby, hvor guiden enten er hjemløs eller en flygtning. Denne byvandring vil derfor byde på nye og anderledes aspekter og sider af byen – sider, som ikke altid ses med det blotte øje. Herunder også smukke sider af byen, som man ellers tager for givet. Turen vil give indblik i livet som hjemløs eller flygtning og sætte nogle ting i perspektiv.

  Vis mere
  Vis mindre
 • Virksomhedsbesøg

  Forskellige muligheder

  I Barcelona er mulighederne for virksomhedsbesøg mange, og det gælder alt såsom øl, vin, spiritus, olivenolie, kaffe, yoghurt og mange flere.

  Vis mere
  Vis mindre
Vis alle

Forslag til rejseplan

Nedenfor vises hvordan et program for en skolerejse til Barcelona KAN se ud. Her er blot tale om et forslag, idet vi altid tilpasser programmet efter gruppens ønsker.

Dag 1 – Afrejse

Dag 2

Ankomst til Barcelona
Sightseeing i hop on/hop off-bus
Park Güell
Camp Nou
De olympiske anlæg på Montjuïc
Montjuïc-slottet
Columbus-monumentet
Tid på egen hånd

Dag 3

Udflugt til Montserrat
Adventurepark eller bådtur

Dag 4 – Hjemrejse

Tjek-ud og pakning af bus
La Boqueria marked
Sagrada Família
Tid på egen hånd
Afgang mod Danmark

Se alle dage Skjul
Sagrada Família
Montserrat
Plaza de España i Barcelona, Spanien
Foto: Miguel Migg
Placa d’Espanya
Udsigt over Barcelona og Sagrada Família
Parc Güell
Foto: Dorian D
Park Güell
Panorama udsigt over Barcelona
Udsigt over Barcelona fra Montjuïc
Stranden i Barcelona

Indkvarteringer

I Barcelona kan I vælge mellem flere forskellige indkvarteringsmuligheder både i centrum og uden for byen. Nedenstående er blot et udsnit af de muligheder, der findes.

TOC Hostel Barcelona

 • Beliggende i hjertet af Barcelona nær Plaza Cataluña
 • Terrasse og udendørs pool
 • 2 minutters gågang til metrostationen Universitat

Bcnsporthostels

 • Central beliggenhed
 • Indendørs pool og fitnessrum
 • Aktiviteter for unge mennesker

Urbany Hostel BCN GO!

 • Beliggende mellem stranden og Sagrada Familia
 • Rooftop og terrasse
 • Flersengsværelser med plads til op til 8 personer

Har I særlige ønsker til indkvartering, så tag fat i os, og vi undersøger mulighederne.

Når du rejser med Unitas, støtter du børn og unge i Danmark. Vi er nemlig ejet af KFUM og KFUK i Danmark, og vores overskud går til deres arbejde med at styrke trivslen for danske børn og unge.

Unitas Rejser
Foto: Charlotte Hyldgaard Christensen
Nu hvor du er nået så langt her

Skal vi så ta’ en snak?


Lignende rejser