Grupperejsen step-by-step

Visit Malta

Grupperejsen step by step

Hvor skal I starte, når I skal arrangere en grupperejse? Der er mange ting, I skal forholde jer til og mange spørgsmål, der skal besvares.

  • Hvad er den rette destination for jer på rejsen?
  • Hvilken rejseform og indkvartering er mest fordelagtig på rejsen?
  • Hvordan tilrettelægger I det mest udbytterige program til rejsen?
  • Hvordan får I de bedste priser og betingelser på rejsen?
  • Hvordan skal I forholde jer til sikkerhed og forsikringer på rejsen?

Alt dette finder I svar på i vores virtuelle håndbog for skolerejser, som kommer ind på de væsentligste ting, I skal forholde jer til, når I skal planlægge en grupperejse. Håndbogen indeholder gode råd og inspiration til, hvordan I kan gribe rejsen an. I kan vælge at læse hele håndbogen igennem, eller I kan bruge den som opslagsværk, når I kaster jer over planlægningen.

At rejse med en gruppe, hvor I står med ansvaret for andres økonomi er selvsagt ikke det samme, som når I rejser alene eller med familien. Derfor kan det være en god idé at alliere sig med et erfarent rejsebureau, som er vant til at håndtere grupperejser. Unitas Rejser har arrangeret rejser siden 1948, så jeres rejse er i trygge hænder her. Hvad enten I er en efterskole, ungdomsskole, højskole eller anden ungdomsgruppe, arrangerer vi skolerejsen, så den målrettes netop jer.

Herunder kan du se vores tjekliste til, hvad I skal være opmærksomme på. når I arrangerer en skolerejse eller studietur for en gruppe.

UnitasRejser_Medarbejdere2022

#1 Arrangøren af skolerejsen

Der findes mange måder at arrangere en skolerejse eller studietur på, og der kan være forskellige argumenter for, hvorvidt I skal bruge et rejsebureau eller ej i forbindelse med planlægningen af skolerejsen. Det kommer meget naturligt an på jeres viden, interesse og erfaring, men det handler også om sikkerheden i gennemførelsen af skolerejsen, og hvis uheldet er ude.

#2 Valg af rejsetype og destination

Vælg mellem ski, adventure og friluft, storby og studietur og bliv rådgivet om hvilke destinationer, der er særligt egnet til hvad.

#3 Transportform

Bus, tog eller fly? Når I skal vælge hvilken transportform, I vil benytte på skolerejsen, kan der være nogle forskellige ting, I skal forholde jer til. Ofte bliver det helt naturligt bestemt af destinationen, antallet af elever, økonomi osv. Hver rejseform har sine fordele og ulemper.

#4 Indkvartering

Der er mange muligheder, når det kommer til indkvarteringen på skolerejsen. Er I mest til hotel, hostel, hytter, mobile homes eller andet? Hvilke muligheder udbydes på netop jeres destination? Læs om de forskellige indkvarteringsmuligheder i håndbogen og find ud af, hvilken form, der passer bedst til jeres skolerejse.

#5 Forplejning

Hvad skal I vælge? Ingen, noget eller fuld pension på skolerejsen? Det skifter meget fra land til land, hvad der er billigst. Samtidig er det ofte afhængig af, hvilken skolerejse I tager på, hvor meget tid I har at gøre med i programmet, om I selv vil lave mad osv.

#6 Program

Når I har besluttet jer for, hvor skolerejsen skal gå hen, følger den vigtigste forudsætning for en vellykket skolerejse – et veltilrettelagt program. Programmets udformning afhænger af rejsemålet, hvilket formål I har med skolerejsen og naturligvis jeres budget.

#7 Hvor langt rækker budgettet?

Udgangspunktet for hvor skolerejsen kan gå hen, og hvad programmet kan indeholde, afhænger i høj grad af, hvilke økonomiske rammer I har.

#8 Inspirationsture – oplev destinationen før skolerejsen

Unitas Rejser arrangerer i løbet af året forskellige former for inspirationsture, hvor I, som lærere eller rejsearrangører, har mulighed for at besøge en eller flere destinationer før selve skolerejsen. Det kan være destinationer inden for for alle rejsetyper.

#9 Hvorfor vælge Unitas Rejser?

Vi er en samarbejdspartner, som tager hånd om jeres skolerejse eller studietur fra første kontakt, til I er hjemme igen. Det er vores formål, at I får den skolerejse, som passer til netop jeres unikke behov. Derfor skræddersyr vi altid skolerejsen eller studieturen fra gang til gang og ud fra en tæt dialog med jer.

Unitas Rejser. grupperejser, tjekliste

#10 Processen i at planlægge en skolerejse

Her gennemgår vi den proces, I skal igennem, når I køber en grupperejse gennem Unitas Rejser. Processen starter med jeres rammer for rejsen og slutter med evaluering efter endt rejse.

#11 Sikkerhed på skolerejsen

Man kan aldrig gardere sig 100% mod uventede situationer, og hvis uheldet er ude, hvor flyet eksempelvis er forsinket, er det rart at have et erfarent rejsebureau i ryggen, som kan løse problemet og hjælpe jer videre på skolerejsen. I er desuden automatisk dækket af Loven om Pakkerejser, når I køber hele rejsen hos os.

#12 Forsikringer

Der findes mange forskellige typer forsikringer, og der er ingen grund til at være dobbeltforsikret, men absolut heller ikke underforsikret på skolerejsen. I håndbogen finder I en kort oversigt over de forskellige forsikringstyper, som skal med i overvejelserne, når I arrangerer en skolerejse.

En skolerejse skal klappe første gang – den kan ikke byttes

Læs mere i Unitas Rejsers virtuelle håndbog for skolerejser, som gør opmærksom på væsentlige ting, I som skole bør forholde jer til, når I skal planlægge en grupperejse. Håndbogen indeholder gode råd og inspiration til, hvordan I kan gribe rejsen an. I kan vælge at læse hele håndbogen igennem, eller I kan bruge den som opslagsværk, når I kaster jer over planlægningen.