Skolerejser til Polen med Unitas Rejser

Polen er mest kendt for sin turbulente historie som en del af Østblokken, men nabolandet mod syd byder på meget mere. På en grupperejse til Polen kan I opleve alt fra sandstrande til nationalparker, storby til landområder, action til wellness, middelalderbyer til moderne kunst og meget andet.

Efter murens fald i 1989 skulle Polen genopbygges op fra bunden. Kulturen i landet har ændret sig, og det mærkes tydeligt i storbyerne, mens tiden står stille i de tyndt befolkede landområder. Byer som Krakow, Warszawa og Gdansk byder på spændende seværdigheder, historiske bymidter,  restauranter og caféer.

På skolerejsen til Polen kan I kombinere adventure med historie og storbyliv.

Naturen i Polen er noget for sig. Utæmmede landskaber, imponerende bjerge og smukke nationalparker danner det perfekte udgangspunkt for aktiviteter i det fri. Klatring, bridgning og vandring er blot nogle af mulighederne. Rejsen til Polen kan også gå til nationalparken Bialowieza, som er en af de sidste urskove i Europa. Her vil I støde på vilde dyr som bisoner, vildsvin, elge, losser, ulve og storke.

Navnet Auschwitz får mange til at gyse, men ikke desto mindre fortæller stedet en sand historie om jødernes tragiske skæbne under 2. Verdenskrig. Det kan være en barsk oplevelse at stå her, hvor millioner af jøder led en grusom skæbne i gaskamrene.

Uanset om I vil opleve Polens unikke natur, skæbnesvangre historie eller fascinerende kultur, så tag fat i os. Vi skræddersyr rejsen efter jeres ønsker.

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform