Topkarakter til Unitas Rejser

Hanne Lyngsø-Dahl fortæller om sine oplevelser med Unitas Rejser som rejsearrangør

Fuld plade til Unitas Rejser

Dansk Røde Kors giver Unitas Rejser topkarakter

For mange er det at rejse en af de mest spændende og givende oplevelser i livet. Det kan imidlertid også være en kilde til frustration og stress, hvis rejsen ikke bliver organiseret på en ordentlig måde. Heldigvis findes der selskaber som Unitas Rejser, der arbejder hårdt for at give dig en optimal oplevelse.

Hanne Lyngsø-Dahl fra Dansk Røde Kort giver Unitas Rejser en soleklar femmer

Ordene kommer fra Hanne Lyngsø-Dahl fra Røde Kors. Hun har været på rejse med Unitas Rejser, og hun har udelukkende lovprisende ord tilovers for os. ”Der er simpelthen fuld plade”, siger hun.

På en skala fra 1 til 5 giver hun en soleklar femmer til Unitas Rejser på alle parametre! Hanne er særligt imponeret over Unitas Rejsers professionalisme, troværdighed og evne til at udvikle sig.

Hun sætter pris på, at Unitas Rejser altid er tilgængelige, og at vi følger hver rejse fra start til slut. Hun får altid hurtigt svar og får altid hjælp af den samme rejsekonsulent. Det sidste er utroligt vigtigt, da Hanne gerne vil føle sig tryg, når hun rejser.

Hanne er desuden glad for, at Unitas Rejsers overskud går til KFUM-KFUMs arbejde med børn og unge, Hun har selv et godt kendskab til organisationens arbejde og sætter stor pris på deres fokus på fællesskab. Unitas Rejser har også en tydelig bæredygtighedsvision – noget, som hun mener, er vigtigt i dagens samfund.
Alt i alt kan Hanne konkludere, at Unitas Rejser er et selskab, som lægger stor vægt på kundeservice. Dertil kommer Unitas Rejsers DNA om at støtte KFUM-KFUKs arbejde, som Hanne sætter stor pris på. For Hanne er det nemlig vigtigt at vælge et selskab, som tager samfundsansvar og arbejder for at gøre en forskel.

Vi er meget beærede over den flotte tilbagemelding fra Hanne Lyngsø-Dahl. Tusind tak for de pæne ord.

Leder du efter en professionel og troværdig samarbejdspartner til din næste rejse?

Kontakt vores humanitære afdeling allerede i dag og hør om mulighederne.

Humanitærafdelingen ved Unitas Rejser
Humanitarian-afdeling


NB: Denne artikel er skrevet i samarbejde med Hanne Lyngsø-Dahl. Vi har fået lov til at bringe Hannes ord på vores hjemmeside.