Skole- og studierejser

til Asien

Oplev Østens dragende mystik og aktivér alle sanser. Mærk storbyens puls døgnet rundt eller rejs tilbage i tiden og betragt den arbejdende bonde med kurven på nakken i de kinesiske bjerge.

Østen er noget for sig og en rejse, I ikke må snyde jer selv for. Asien er et oplagt rejsemål for skolegrupper, der gerne vil opleve noget anderledes. På en studierejse til Asien kan I komme helt tæt på lokalbefolkningen, fx på et homestay i Shanghai, Sri Lanka eller Cambodia, hvor I bor og lever som de lokale. I kan også engagere jer I frivilligt arbejde på Filippinerne eller i Cambodia. Hvis I ønsker at være aktive på turen, kan vi anbefale en skolerejse til Myanmar, hvor I kan udforske den storslåede natur til fods eller på cykel. Vi kan også arrangere en studietur til Myanmar, hvor I deltager i frivilligprojekter, der gør en stor forskel for lokalbefolkningen i Asiens fattigste land.

I kan også tage skolerejsen til Sri Lanka. Her kan I kombinere action og adventure med vedluftende the-plantager og smukke, hvide sandstrande.
Går studieturen i stedet til Indien, vil I blive bombarderet med indtryk fra første færd. I Indien hersker en summen af liv, dufte, smage, lyde og farver som ingen andre steder i verden. Det vil I især mærke på et besøg i hovedstaden New Delhi.

Storbyens summen vil I også opleve på en studierejse til Kina. Besøg Østens Manhattan i Shanghai, evt kombineret homestay. Eller hvad med et besøg i Beijing, hvor vi kan arrangere indkvartering i private hjem, der bringer jer helt tæt på lokalbefolkningen.

Uanset om skolerejsen går til Myanmar, Sri Lanka, Kina eller en af de mange andre fantastiske lande, venter der et hav af oplevelser i Østen. Det kan være svært at vælge, hvilken destination der passer bedst til jeres gruppe. Vores erfarne rejsekonsulenter sidder klar på telefonen til at vejlede jer.

Finder I ikke den destination, som I søger, kan vi garanteret arrangere rejsen for jer alligevel. Tag fat i os allerede i dag og hør om mulighederne for jeres næste skolerejse eller studietur.

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform

Vi fandt desværre ingen rejser der matcher dine præferencer, prøv at fjerne nogle filtre