Skole- og studierejser til Asien

- Østens mystik og en spændende kultur

En skolerejse til Asien byder på oplevelser ud over det sædvanlige.

Oplev Østens dragende mystik og aktivér alle sanser. Mærk storbyens puls døgnet rundt eller rejs tilbage i tiden og betragt den arbejdende bonde med kurven på nakken i de kinesiske bjerge.

Østen er noget for sig og en rejse, I ikke må snyde jer selv for. Asien er et oplagt rejsemål for skolegrupper, der gerne vil opleve noget anderledes.

Kom på homestay og kom helt tæt på de lokale

På en studierejse til Asien kan I komme helt tæt på lokalbefolkningen, fx på et homestay i Shanghai, Sri Lanka eller Cambodia, hvor I bor og lever som de lokale. I kan også engagere jer I frivilligt arbejde på Filippinerne eller i Cambodia.

I Sri Lanka kan I kombinere action og adventure med vedluftende the-plantager og smukke, hvide sandstrande.
Går studieturen i stedet til Indien, vil I blive bombarderet med indtryk fra første færd. I Indien hersker en summen af liv, dufte, smage, lyde og farver som ingen andre steder i verden. Det vil I især mærke på et besøg i hovedstaden New Delhi.

Mærk pulsen i Kina

Storbyens summen vil I også opleve på en studierejse til Kina. Besøg Østens Manhattan i Shanghai, evt kombineret homestay. Eller hvad med et besøg i Beijing, hvor vi kan arrangere indkvartering i private hjem, der bringer jer helt tæt på lokalbefolkningen?

Uanset om skolerejsen går til Kina, Sri Lanka eller Thailand venter der et hav af oplevelser i Østen. Det kan være svært at vælge, hvilken destination der passer bedst til jeres gruppe. Vores erfarne rejsekonsulenter sidder klar på telefonen til at vejlede jer.

Finder I ikke den destination, som I søger, kan vi garanteret arrangere rejsen for jer alligevel. Tag fat i os allerede i dag og hør om mulighederne for jeres næste skolerejse eller studietur.

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform
Array

Vi fandt desværre ingen rejser der matcher dine præferencer, prøv at fjerne nogle filtre