Skolerejser til Italien med Unitas Rejser

uendelige muligheder for adventure, gastronomi og kultur i Støvlelandet

Italien har så meget at byde på, at det kan være svært at vælge, hvor den næste studietur, skirejse eller adventurerejse til Italien skal gå hen.

Action og adventure venter i det nordlige Italien

I Toscana vil I støde på gamle middelalderbyer og postkortværdige landskaber. Rom byder på enestående, gamle bygninger, førsteklasses seværdigheder og uanede shoppingmuligheder. Tager I en tur rundt i landet, vil I blive betaget af vilde blomster, græssende køer og hyggelige små bjerbyer. Jo; Italien har det hele, og vi glæder os til at hjælpe jer med at finde den helt rette destination for jeres rejse.

I Italien er er der er rig mulighed for, at de eventyrlystne kan få pulsen op. Toscana og det nordlige Italien danner den perfekte ramme om en rejse med adventure som omdrejningspunktet. I kan evt. kombinere adventure-aktiviteterne med et besøg i en af områdets skønne storbyer, hvor kulturen står i højsædet. Vi kan ligeledes arrangere aktiviteter med fokus på nogle af områdets lækkerier såsom pizza, skinke, vin og olivenolie.

Vi kan også anbefale området omkring Lignano Sabbiadoro, hvor sportsoplevelserne står i kø.

Om vinteren byder det nordlige Italien skientusiasterne velkommen til skiområderne, som lokker med gode pister og smukke udsigter.

Kultur, kunst og arkitektur i de italienske storbyer

Er I på udkig efter en rejse med fokus på kultur og historie, ligger verden for jeres fødder i Italien. Overalt kan I opleve smukke kirker og historiske seværdigheder, både i storbyerne og i de små landsbysamfund. På en studietur til Rom kan I besøge Peterskirken og få et indblik i den fantastiske arkitektur, kunst og historie. Besøg også Colosseum og Forum Romanum og oplev de prægtige byggerier fra romernes storhedstid. Eller mærk stemningen på en fortovscafé, mens I nyder gastronomien og de friske råvarer.

Unitas Rejser har mange års erfaring i at arrangere skolerejser og studieture til Italien. Tag fat i os og fortæl os jeres ønsker – så finder vi den helt rette destination til jer.

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform
Array

Vi fandt desværre ingen rejser der matcher dine præferencer, prøv at fjerne nogle filtre