Inkluderet i prisen

Dette er med i rejsen

 • Transport t/r
 • 3 overnatninger i mobile homes
 • Adgang til 24 timers nødtelefon
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Klimakompenseret transport

Dette er ikke med i rejsen

 • Forplejning
 • Aktiviteter
 • Forsikringer

Skolerejse til Toscana

 • Adventure/friluft
 • Gastronomi
 • Virksomhedsbesøg

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Behageligt klima og skøn natur
 • Rigt udvalg af adventureaktiviteter
 • Kombinér med besøg i Firenze, Lucca eller Pisa
 • Mulighed for virksomhedsbesøg

Rejsebeskrivelse

Det smukke toscanske landskab danner rammen omkring skolerejsen til Toscana. Lad turen gå til området, hvor I møder behageligt klima, skøn natur og muligheden for mange spændende og udfordrende aktiviteter.

Ønsker I at vende hjem fra skolerejsen i Toscana med actionoplevelser i rygsækken, så tag på huleklatring i de underjordiske huler, mountainbike i varieret terræn eller prøv canyoning, som er en grænseoverskridende vandre-/klatretur i vandløb og vandfald i bjergene iført våddragt og sikkerhedsudstyr.

I har også mulighed for at være kulturelle og historiske i byerne Firenze, Lucca og Pisa, som alle kan besøges på en dagstur med bus, eller Rom som I med højhastighedstog også har mulighed for at besøge på en enkelt dag. Derudover rummer skolerejsen til Toscana muligheder som besøg på Lamborghini-fabrikken, gå i Leonardo da Vincis fodspor, deltag i et pizzakursus eller se, hvordan man dyrker og producerer olivenolie.

Indkvartering på skolerejsen sker enten på hotel i den hyggelige, historiske by Montecatini Terme eller i mobilhomes på campingpladser. Alle steder ligger godt placeret i forhold til aktive ture i bjergene eller besøg i Firenze, Lucca eller Pisa.

Vis mere Vis mindre

Priseksempel med bus
Pris pr. person v/50 personer fra

2.410 kr.

Transportmuligheder: bus og fly

Klimakompenseret transport
Læs mere

Lad mig hjælpe med at skræddersy jeres rejse

8723 1248 kn@unitas.dk

Temaer på denne rejse

 • Adventure/friluft

  Outdooraktiviteter

  Toscana byder på mange outdoor- og adventureaktiviteter, hvor eleverne kan få pulsen op, udfordre sig selv og sine grænser, mens det sker på det niveau, der passer til den enkelte. I Toscana er udvalget blandt andet cayoning, caving, mountainbike, hiking, SUP og coasteering.

  Vis mere
  Vis mindre
 • Gastronomi

  Besøg en oliven- eller vingård

  Besøg en af Italiens mange oliven- og/eller vingårde, beliggende i Toscana, og få et indblik i de forskellige processer samt fremgangsmåder. Nyd samtidig smagsprøverne derfra.

  Pizzakursus

  Man kan næsten ikke sige Italien uden også at nævne pizza. Tag på pizzakursus i Toscana og lær at lave en ægte italiensk pizza, som man får dem på landets restauranter.

  Farmstay på rosenfarm

  Besøg en rosenfarm og få mulighed for at samle kronbladene til at forberede velsmagende syltetøj eller meget søde sirupper. I lærer, hvordan dette gøres, så I kan få et indblik i Toscanas traditioner. Afslutningsvis er der smagsprøver og I får en lille souvenir med hjem. Muligt fra april til oktober.

  Farmstay på krydderifarm

  Besøg på krydderifarm med rundvisning og oplæg om historie, oprindelse og brug af urter. Der er mulighed for smagning eller høstning for at forberede ekstrakter eller olier sammen. Til slut får I en lille souvenir til at tage med hjem. Muligt fra april til oktober.

  Vis mere
  Vis mindre
 • Virksomhedsbesøg

  Lamborghinifabrik

  Besøg fabrikken, der står bag produktionen af det verdenskendte bilmærke, Lamborghini. Få en rundvisning, der giver indblik i Lamborghinis baggrund, historie samt den nuværende produktion.

  Vis mere
  Vis mindre
Vis alle

Forslag til rejseplan

Nedenfor vises hvordan et program for en skolerejse til Toscana KAN se ud. Her er blot tale om et forslag, idet vi altid tilpasser programmet efter gruppens ønsker.

Dag 1 – Afrejse

Dag 2

Ankomst til Toscana
Indkvartering
Vandring i området

Dag 3

Huleklatring
Klippeklatring
Ridning
Mountainbike
Flod- og bjergvandring

Dag 4

Olivengård
Udflugt til Firenze

Dag 5

Da Vinci-museet
Udflugt til Pisa eller Lucca

Dag 6 – Hjemrejse

Se alle dage
Det skæve tårn i Pisa
Mountainbike
Udsigt over Firenze
Olivenmølle
Landskab i Toscana
Canyoning

Indkvarteringer

I Toscana kan I vælge mellem flere forskellige indkvarteringsmuligheder afhængigt af jeres behov. Nedenstående er blot et udsnit af de muligheder, der findes.

Hotel Universo

 • Beliggende centralt i Firenze ved Santa Maria-basilikaen
 • 300 meter til Santa Maria Novella Train Station
 • Døgnåben reception

Har I særlige ønsker til indkvartering, så tag fat i os, og vi undersøger mulighederne.

Tak for godt samarbejde. Godt valg af buschauffører, hotel og adventurefirma. Det var pengene værd. Og som eleverne bagefter har skrevet på Facebook: “Det var ikke en studietur, men paradis”

Lone Glenstrup
Nykøbing Katedralskole // Skolerejse til Toscana

Vi havde en fantastisk tur til Toscana. Rejselængden var perfekt med fly og bus, og alt gik efter planen. Aktiviteterne var super gode, det var rigtig sjovt på mountainbike, og trekkingturen var også super. Det var søde og gode guider, og de talte engelsk!

Jeanne Pedersen
Nørrebro Lilleskole // Skolerejse til Toscana

Campingpladsen var rigtig god, og de unge har været meget tilfredse. Fine swimmingpools og også gode fællesfaciliteter som beachvolley og fodboldbane. Bagagen blev kørt til vores mobilehomes og hentet igen på afrejsedagen – god service. Både de unge og lederne havde en fantastisk tur!

Mads Gaardlund
Hjørring Ungdomsskole // Skolerejse til Toscana
Nu hvor du er nået så langt her

Skal vi så ta’ en snak?


Lignende rejser