Inkluderet i prisen

Dette er med i rejsen

 • Fly København/Billund/Aalborg-San Francisco med skift undervejs t/r
 • Pt. kendte lufthavnsskatter og -afgifter
 • 5 overnatninger i flersengsværelser
 • Kontinental morgenmad
 • Adgang til 24 timers nødtelefon
 • Bidrag til Rejsegarantifonden

Dette er ikke med i rejsen

 • Lufthavnstransfer
 • Enkelt- og dobbeltværelser
 • Øvrige måltider
 • Aktiviteter og programindhold
 • Guideservice
 • Forsikringer

Skolerejse til San Francisco

 • Historie
 • Kultur- og skolemøde
 • Medie, foto og journalistik

Derfor skal du vælge denne rejse

 • USA's smukkeste by
 • Hjemsted for Beatgenerationen og Pride-optog
 • Besøg Silicon Valley
 • Bliv rundvist op Stanford University

Rejsebeskrivelse

Tag skolen med på studierejse til San Francisco og oplev USA’s smukkeste by. I San Francisco er der en atmosfære af, at det er tilladt at stoppe op og filosofere over livet. San Francisco er byen, der samler på alternativer, hjemstedet for Beatgenerationen, “flower power”, studenterdemonstrationer og Pride-optog.

I San Francisco Bay area ligger Silicon Valley – hovedkvarter for mange af de største IT-virksomheder i verden; Facebook, Google, Apple. Indenfor underholdnings- og musikbranchen findes Netflix, Pixar, Sony samt bilmærket Tesla. Det vil være muligt at besøge Silicon Valley på egen hånd, besøge souvenir-butikkerne, og det er også muligt at komme ind forskellige steder

Desuden er det også muligt at besøge Stanford University og få en rundvisning på campus.

Vis mere Vis mindre

Priseksempel med fly
Pris pr. person v/20 personer fra

6.545 kr.

Transportmuligheder: fly

Mulighed for klimakompensation
Læs mere

Lad mig hjælpe med at skræddersy jeres rejse

8723 1242 mos@unitas.dk

Temaer på denne rejse

 • Historie

  Alcatraz

  Øen Alcatraz blev oprindeligt brugt som en del af San Franciscos forsvar, og efterfølgende blev den brugt som fængsel for den amerikanske hær. I 1933 blev det besluttet at lade Alcatraz-øen, med dertilhørende bygninger, overgå fra hæren til FBI. Behovet for fængselsplads var kæmpestort – specielt ved lovovertrædelser som at smugle, producere og sælge spiritus i forbindelse med USA’s periode med spiritusforbud. Dertil kom et utal af USA’s mest hærdede bankrøvere, gangstere og drabsmænd – alle skulle bag lås og slå. I 1963 blev fængslet nedlagt og senere lavet til turistattraktion. Få en rundtur i ’Fængslet ingen kunne flygte fra’ og besøg de fængselsceller, som USA’s værste forbrydere har siddet i.

  Sporvognsmuseum

  En rejse til San Francisco er ikke fuldendt, før man har kørt med kabelsporvognen. Sporvognene har kørt siden 1873 og er i den grad en del af byens identitet. Det lille sporvognsmuseum på Mason Street kan anbefales, og der er gratis entré.

  Vis mere
  Vis mindre
 • Kultur- og skolemøde

  Castro-distriktet

  Castro-distriktet i San Francisco er kendt som de homoseksuelles fristed, og her vil I møde regnbuefarver og højt humør. I Castro finder I bl.a. Harvey Milk Plaza, som er en plads opkaldt efter et byrådsmedlem, som i 1978 blev skudt af et højreorienteret byrådsmedlem. Harvey Milk var kendt for at være en af USA’s største forkæmpere for homoseksuelles rettigheder.

  China Town

  Mange vil nok sige, at China Town i San Francisco er en stor turistfælle, og ja det er det måske også – men det skal stadig opleves. Her kan købes alle mulige brugelige og ikke mindst ubrugelige ting “made in China”, for eksempel kinesisk naturmedicin, t-shirts, smykker og meget mere. Dertil kommer en masse lækre kinesiske restauranter, hvor I kan få et måltid for næsten ingen penge. China Town i San Francisco er den største kinesiske “by” uden for Kina.

  Haight Ashbury

  Haight Ashbury er hippiernes San Francisco. Det var herfra hippiebevægelsen begyndte, hvor pigerne gik topløse rundt, og hvor der blev røget sjov tobak i 1967. I nutidens Haight Ashbury er der stadig lidt ”Make Love, Not War”-stemning – med en alternativ charme. I kan shoppe i små finurlige butikker og købe alt fra røgelse til healing og alternative behandlinger.

  Vis mere
  Vis mindre
 • Medie, foto og journalistik

  Silicon Valley

  Tag en dag på egen hånd til Silicon Valley – hovedkvarter for mange af de største IT-virksomheder i verden som Facebook, LinkedIn, Pinterest, Twitter, YouTube, Google, Apple og mange flere. Inden for underholdnings- og musikbranchen finder I Netflix, Pixar, Sony, Zynga, Roblox, Dunlop, Saga musical m.fl.. Det eksklusive bilmærke Tesla har også hovedkvarter her. I Silicon Valley er det muligt at komme ind forskellige steder, for eksempel kan et besøg på The Computer History Museum være meget interessant.

  Vis mere
  Vis mindre
Vis alle

Forslag til rejseplan

Nedenfor vises hvordan et program for en skolerejse til San Francisco KAN se ud. Her er blot tale om et forslag, idet vi altid tilpasser programmet efter gruppens ønsker.

Dag 1 – Afrejse

Ankomst til San Francisco

Dag 2

Cykeltur over Golden Gate Bridge
Fisherman’s Wharf

Dag 3

American breakfast på Lori’s Diner
Udflugt til China Town

Dag 4

Pacific Heights
Castro-distriktet (LGBTQ+ kvarter)
Haight Ashbury (hippiekvarter)
Tur i kabelsporvogn
Sporvognsmuseum

Dag 5

Udflugt til Alcatraz

Dag 6 – Hjemrejse

Tid på egen hånd
Fly mod Danmark

Se alle dage Skjul
Victorianske huse
Sporvogn
Alcatraz
Palace of Fine Arts
San Francisco “by night”
Alcatraz

Indkvarteringer

I San Francisco kan I vælge mellem flere forskellige indkvarteringsmuligheder både i centrum og uden for byen. Nedenstående er blot et udsnit af de muligheder, der findes.

Indkvartering i San Francisco

 • Hostel
 • Hotel

Har I særlige ønsker til indkvartering, så tag fat i os, og vi undersøger mulighederne.

Når du rejser med Unitas, støtter du børn og unge i Danmark. Vi er nemlig ejet af KFUM og KFUK i Danmark, og vores overskud går til deres arbejde med at styrke trivslen for danske børn og unge.

Unitas Rejser
Foto: Charlotte Hyldgaard Christensen
Nu hvor du er nået så langt her

Skal vi så ta’ en snak?


Lignende rejser