Skole- og studierejser til Nordamerika

Adventure, natur og storbyer, som aldrig står stille

Nordamerika spænder over et kæmpe areal og byder på klima lige fra det subtropiske ved Florida og Mexico til polarklima i det nordlige Canada og Alaska.

Det kan være svært at vide, hvor man skal starte, når destinationen hedder Nordamerika. Vi arrangerer rejser til flere af de amerikanske stater. Vi kan derfor være jer behjælpelige med at finde den skolerejse eller studietur til Nordamerika, som passer lige netop til jer.

Det tager land tid at opleve USA og Canada. Vi anbefaler, at I udvælger en enkelt eller få stater til at begynde med. Uanset om det er en storbyrejse eller naturoplevelser, I drømmer om, så er det hele muligt i Nordamerika.

Oplev USA’s fascinerende storbyer

Unitas Rejser kan blandt andet arrangere en studietur til en af USA’s mange fantastiske storbyer.

New York er kendt som “The Big Apple”. En studierejse til New York er som at træde ind i en film. I behøver ikke at bevæge jer meget rundt i byen, før I har oplevet mange ting, som I kender fra film og tv-serier. Med Unitas Rejser har I mulighed for at kombinere oplevelserne i New York med frivilligt arbejde.

I kan også besøge en anden af USA’s kendte storbyer, Los Angeles. Her kan I gå rundt på de samme gader og stræder som alle stjernerne fra Hollywood. På studierejsen til New York kan vi arrangere besøg på nogle af byens mest berømte museer for bl.a. kunst og historie, ligesom der også er mulighed for at studere stjernerne. Imellem aktiviteterne er der masser af oplevelser i vente. Besøg for eksempel de lækre strande på Venice Beach eller gå på opdagelse i Hollywoods glamour og luksuriøse villaer i Beverly Hills.

Washington er USA’s hovedstad og magtens centrum. På skolerejsen til Washington kan I opleve steder, som har spillet en stor rolle i landets historie. Vi kan arrangere besøg til Det Hvide Hus og Capitol Hill, som I dagligt hører om i medierne.

Uanset om jeres skolerejse til USA og Nordamerika byder på storbyoplevelser, adventure, ski eller andet, så kan vi hjælpe jer. Vi har et væld af muligheder for jer, som søger en studietur med program eller blot ønsker at bestille flybilletter eller billeje. Tag fat i os i dag og hør om mulighederne for jeres næste skolerejse eller studietur til Nordamerika med Unitas Rejser.

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform
Array

Vidste du?

Når du rejser med Unitas, støtter du børn og unge i Danmark. Vi er nemlig ejet af KFUM og KFUK i Danmark, og vores overskud går til deres arbejde med at styrke trivslen for danske børn og unge.