Skole- og studierejser

til Nordamerika

Nordamerika spænder bredt over et kæmpe areal og byder på klima lige fra det subtropiske i syd ved Florida og Mexico til polarklima i det nordlige Canada og Alaska.

At opleve USA og Canada tager tid, lang tid – specielt, hvis I skal se det hele på én gang. Det kan derfor anbefales at udvælge en enkelt eller få stater for ikke at skulle tilbagelægge for mange kilometer. Om det er storbyrejse eller naturoplevelser, I drømmer om, så er det hele muligt i Nordamerika.

USA og Canada er blandt andet kendt for deres mange og betagende nationalparker, og det vil være ærgerligt, hvis I ikke kan nå at krydse bare én af disse af på jeres ”bucket list”; Grand Canyon så langt øjet rækker, Yosemite rig på vandfald, Yellowstone med varme kilder og gletsjer, Everglades en vildmark med krokodiller, Banff beliggende midt i Rocky Mountains eller måske Niagara Falls på grænsen mellem USA og Canada, som ikke må sammenlignes med en nationalpark og bestemt er et besøg værd.

Hos Unitas Rejser er der ingen grænser for, hvilken rejse vi kan sende jer afsted på. Vi har et væld af muligheder til jer, som søger en studietur, adventurerejse, skirejse, leje af bil, autocamper eller blot flybilletter.

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform

Vil du modtage inspiration og information direkte i din indbakke?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration, tips og tricks til din næste skolerejse eller studietur. Du finder formularen i bunden af siden.