Skolerejser til Tyskland med Unitas Rejser

- overraskelserne gemmer sig mod syd

En rejse til Tyskland er for mange lig med gennemkørsel på motorvejen for at komme videre til sydligere himmelstrøg. Det er en skam, for der venter et hav af oplevelser i vores naboland mod syd. Hvis I kører af motorvejen, vil I opdage mange spændende og charmerende steder og et imødekommende folkefærd. Mellem lavlandet, kysterne i nord og Alperne i syd gemmer sig et kuperet terræn med floder og søer, vådområder, skov, mellemhøje bjerglandskaber og landbrugsområder.

Snyd ikke jer selv for et besøg i hovedstaden, Berlin, som er en levende og nutidig by, der stadig vidner om begivenhederne fra 2. verdenskrig og adskillelsen mellem øst og vest. Historien venter jer også i Hamborg, som var sidste stop for mange emigranter inden rejsen til Amerika. Oplev også de mange gamle slotte og naturområder, som er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv og bliv betaget af de mange små landsbyer og smukke områder, hvor stemningen og charmen ikke er til at stå for.

Der venter jer et hav at oplevelser i Tyskland, uanset om formålet med jeres rejse er ski, action, adventure eller storbyoplevelser. Hos Unitas Rejser skræddersyer vi jeres skolerejse eller studietur til Tyskland. Kontakt os i dag og hør nærmere.

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform