Foto: Soroush Karimi

Inkluderet i prisen

Dette er med i rejsen

 • Transport i langtursbus med vippesæder, DVD, køl, kaffemaskine m.m.
 • 2 overnatninger på hostel
 • Indkvartering i flersengsværelser
 • Morgenmad
 • Adgang til 24 timers nødtelefon
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Klimakompenseret transport

Dette er ikke med i rejsen

 • Enkelt- og dobbeltværelser
 • Forplejning udover morgenmad
 • Guider og aktiviteter
 • Forsikringer

Studietur til Paris

 • Adventure/friluft
 • Boldspil
 • E-sport
 • Gastronomi
 • Historie
 • Kunst, design og håndværk
 • Medie, foto og journalistik
 • Musik, teater og scenekunst
 • Naturfag
 • Religion

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Eiffeltårnet, smukke slotte og museer
 • Traditionel sightseeing og utraditionelle oplevelser
 • Mærk stemningen på de mange fortovscafeer
 • Kom omkring på el-cykel eller segway

Rejsebeskrivelse

Tag eleverne med til byen, som har det nok mest kendte tårn i verden, Eiffeltårnet, og som hver sommer fyldes af heppende tilskuere under afslutningen af Tour de France på Champs-Élysées. Byen er spækket med historie, smukke slotte, parker, pladser og gader, hvor mange beretninger kan fortælles. Men det er blot nogle af mange oplevelser på en skolerejse til Paris.

Byen er nemlig for dem, der ønsker at kombinere traditionel sightseeing med ikke helt almindelige oplevelser. Eksempelvis kloakmuseet, hvor pariserne har åbnet for historien om kloaksystemet og dets mange facetter. Byen er nem og overskuelig at finde rundt i, og stemningen på de mange fortovscafeer opleves bedst til fods. Skal der mere action til, vil de unge mennesker nyde at komme hurtigt rundt på el-cykel eller segway til de mange seværdigheder. Kast jer også ud i chokolade-orienteringsløbet, gå under jorden til katakomberne, tag en bådtur på Seinen eller besøg maskinrummet i Eiffeltårnet og lyt til guidens små anekdoter om tårnets historie.

Vis mere Vis mindre

Priseksempel med bus
Pris pr. person v/50 personer fra

1.545 kr.

Transportmuligheder: bus og fly

Klimakompenseret transport
Læs mere

Lad mig hjælpe med at skræddersy jeres rejse

8723 1247 ts@unitas.dk

Temaer på denne rejse

 • Adventure/friluft

  Kajak- og kanosejlads

  Paris byder på flere outdooraktiviteter, herunder kano og kajak, hvilket er en smuk oplevelse i det franske landskab, og det er samtidig en aktivitet, de fleste kan være med på.

  Vis mere
  Vis mindre
 • Boldspil

  Stade de France

  Frankrigs nationalstadion har plads til over 81.000 tilskuere og er placeret lidt nord for Paris. Gå med guiden i fodboldstjernernes fodspor; gå på plænen, træd ned i omklædningsrummet, bevæg jer gennem spillertunnellen. Afslut den guidede tur med et besøg i udstillingen om de vigtigste perioder i stadionets historie; opbygningen af det, vedligeholdelse, billeder og genstande med kendte fodboldstjerners autografer m.m.

  Parc de Princes stadion

  Dette stadion var hjemmebane for det franske fodboldlandshold, indtil Stade de France blev bygget og overtog æren i 1998. Også her kan man få en guidet tur rundt på stadionet, ned i omklædningsrummet og andre interessante steder.

  Vis mere
  Vis mindre
 • E-sport

  Paris Gaming School

  Besøg Paris Gaming School, som er et træningscenter, der specialiserer sig i kommunikation, ledelse og eventproduktion indenfor især e-sport. Skolens trænere er tidligere professionelle e-sportsudøvere, og de ønsker at uddanne eleverne til meget mere end ‘bare’ spillere, herunder bl.a. arrangører og journalister indenfor emnet.

  E-sportsstadion

  Tag e-sportslinjen med til E-sport Stadium, der er et gaming center med mulighed for at leje et gaming rum til 5-10 personer pr. rum.

  Vis mere
  Vis mindre
 • Gastronomi

  Mød en ernæringsvejleder

  Mød en ernæringsvejleder og få ny inspiration til kost og sundhedsvaner samt viden om ernæring.

  Diverse madlavningskurser

  Deltag i forskellige madlavningskurser. Saml inspiration og forbedr egne madlavningsevner.

  Smag på Frankrig

  Frankrig er især kendt for sine vine og oste, og derfor er det en stor gastronomisk oplevelse af komme rundt i Paris og smage på forskellige vine, øl og oste.

  Vis mere
  Vis mindre
 • Historie

  Chateau de Bois de Guèdelon

  Chateau de Bois de Guèdelon skal ende med at være en rekonstruktion af en middelalderborg fra 1200-tallet. Borgen opføres udelukkende ved brug af de materialer og teknikker, der var kendte tilbage i middelalderen og forventes færdig i 2020’erne.

  Den sønderjyske soldaterkirkegård

  Den sønderjyske soldaterkirkegård ligger i Braine og her ligger 79 faldne sønderjyder fra 1. Verdenskrig. I 1924 ønskede foreningen Sønderjyske Soldatergrave at overflytte og samle de faldne, dansksindede soldater, hvorfor de oprettede denne kirkegård, der i dag fungerer som mindesmærke. Besøg den danske kirkegård mens I mindes de faldne danske soldater.

  Museumsbesøg

  I Paris ligger flere velkendte museer såsom Versailles, Arenes de Lutece, Invalides (Napoleons grav) og selvfølgelig det verdenskendte Louvre. De indeholder alle en del af den franske historie, og der er meget viden at hente foruden interessante historiske udstillinger m.m.

  Alésia – Kampene mellem Vercingétorix og Caesar

  Tag til Alésia og se med egne øjne det historiske sted, hvor kampene mellem Vercingétorix og Cæsar fandt sted 52 f.Kr.

  Vis mere
  Vis mindre
 • Kunst, design og håndværk

  Cité de la Mode et du Design

  Besøg den smukke bygning Cité de la Mode et du Design – også kendt som City of Fashion and Design – og oplev et kulturcenter med alt godt indenfor design.

  Besøg et modehus

  Besøg et af de mange modehuse i Paris, hvor programmet indeholder en rundvisning på modehuset, et foredrag om modehuset og designerens historie og karriere – efterfulgt af workshops.

  Mød en arkitekt

  Mød en arkitekt, der guider jer rundt i Paris og viser jer byen fra en ny vinkel med fokus på det arkitektoniske og historiske i de mange smukke bygningsværker.

  Rodin Museum

  Rodin Museum åbnede i 1919 og er dedikeret til den franske billedhugger, Auguste Rodin. Udover selve bygningen, Biron-Palæet – hvori værkerne har hjemme, og hvor Rodin boede i en periode – så er Rodins gamle hjem også en del af museet.

  Vis mere
  Vis mindre
 • Medie, foto og journalistik

  Mød en filmproducer

  Mød en filmproducer og få viden, inspiration og råd fra en professionel i denne branche.

  Mød en journalist

  Mød en journalist og få en masse viden fra én, der har erfaring på området og branchen. Modtag råd, tips og tricks til at forbedre elevernes skrivekunstskaber og til at forberede dem på de udfordringer, der medfølger i branchen.

  Besøg et kommunikationsfirma

  Tag på besøg i et kommunikationsfirma. Oplev, hvordan dette fungerer i Frankrig og få inspiration til egne fremtidige opgaver.

  Besøg filmstudierne Cité du Cinéma

  Tag på besøg i filmstudierne Cité du Cinéma i Saint Denis og oplev et filmstudie “behind the scenes”.

  Besøg en avis

  Tag på besøg på en avis og se og oplev, hvordan en fransk avis udfører deres arbejde og få eventuelt inspiration til nye metoder at gribe en opgave an på.

  Vis mere
  Vis mindre
 • Musik, teater og scenekunst

  Opera Garnier

  Besøg den storslåede opera, Garnier, som med sine mange smukke udsmykninger i monumental nybarok-stil er et syn og en oplevelse i sig selv.

  Madeleine-kirken

  Madeleine-kirken blev konstrueret på Napoleons befaling, men da Napoleon faldt, blev det vedtaget af det franske styre, at bygningen skulle anvendes som kirke. Oplev en storslået koncert i denne katolske kirke, hvor flere kendte komponister også ligger begravet, herunder Frédéric Chopin.

  Philharmonie de Paris og Cité de la Musique

  Når det kommer til musik og scenekunst, er Philharmonie de Paris og Cité de la Musique helt optimale som besøgssteder. Philharmonie de Paris består af flere koncerthaller, udstillingsrum og øvelokaler, mens Cité de la Musique – på dansk Musikkens by – huser flere institutioner, som alle er dedikeret til musikken.

  Vis mere
  Vis mindre
 • Naturfag

  La Villette

  La Villette er den største park i Paris, og den indeholder store grønne områder og flere moderne bygninger, som i dag byder på mange tilbud med videnskabelige og kunstneriske præg for de besøgende, herunder film i det fri.

  Vis mere
  Vis mindre
 • Religion

  MEP – Paris Foreign Missions Society

  Besøg den romersk-katolske missionærorganisation og oplev, hvordan organisationen arbejder og fungerer til daglig.

  Collège des Bernardin

  Collège des Bernardins ligger centralt i Paris’ Latinerkvarter og er en kirke fra det 13. århundrede. Kirken indeholder bl.a. en katolsk skole og et center for research og så danner den ofte rammerne om koncerter, filmforestillinger og meget mere.

  Møde med en præst eller pastor

  Mød en præst eller pastor og få indblik i livet som præst og de ting, der ligger bag

  Diverse kirker

  Paris indeholder flere kendte kirker, herunder Notre Dame, Sainte-Chapelle, Saint-Germain-des-Prés m.fl., så tag rundt i Paris og besøg én eller flere af de mange smukke kirker, som storbyen har at byde på.

  Vis mere
  Vis mindre
Vis alle

Forslag til rejseplan

Nedenfor vises hvordan et program for en skolerejse til Paris KAN se ud. Her er blot tale om et forslag, idet vi altid tilpasser programmet efter gruppens ønsker.

Dag 1 – Afrejse

Dag 2

Ankomst til Paris
Eiffeltårnet
Triumfbuen
Champs-Élysées
Concorde Pladsen
Aftensejltur på Seinen

Dag 3

Sacré Coeur-kirken
Place du Tertre
Louvre
Tuilerierne
Notre Dame
Westfield Forum des Halles
Pompidou-centeret for kunst og kultur
Aftensmad i Latinerkvarteret

Dag 4 – Hjemrejse

Tjek-ud og pakning af bus
Guidet cykeltur
Metro til Versailles
Afgang retur til Danmark

Se alle dage
Foto: Rodrigo Kugnharski
Place Charles de Gaulle
Foto: Joe Desousa
Seinen
Foto: Eugen Sacali
Sacré Coeur-kirken
Foto: Pedro Lastra
Notre Dame
Monets Have

Indkvarteringer

I Paris kan I vælge mellem flere forskellige indkvarteringsmuligheder både i centrum og uden for byen. Nedenstående er blot et udsnit af de muligheder, der findes.

Generator Paris

 • Ungdomshostel
 • Tagterrasse med udsigt over Sacré-Cœur og Montmartre
 • Beliggende i hjertet af Paris

ibis Paris 17 Clichy-Batignolles

 • Trendy område
 • Designet til grupper
 • God morgenmad

ibis budget Paris Porte de Montmartre

 • Beliggende i det nordlige Paris i det 18. Arrondissement
 • Direkte transportforbindelser til centrum
 • Mindre end et kvarters kørsel fra Triumfbuen

Har I særlige ønsker til indkvartering, så tag fat i os, og vi undersøger mulighederne.

Når du rejser med Unitas, støtter du børn og unge i Danmark. Vi er nemlig ejet af KFUM og KFUK i Danmark, og vores overskud går til deres arbejde med at styrke trivslen for danske børn og unge.

Unitas Rejser
Foto: Charlotte Hyldgaard Christensen
Nu hvor du er nået så langt her

Skal vi så ta’ en snak?


Lignende rejser