Skolerejser til USA med Unitas Rejser

Uendelige muligheder i mulighedernes land

USA er et fantastisk rejseland, og det kan være svært at vide, hvor man skal starte her i mulighedernes land.

En studierejse til USA åbner for en uendelig strøm af muligheder. Er I til store naturoplevelser i de betagende nationalparker, USA har at byde på, f.eks. Rocky Mountains, Grand Canyon eller Yosemite? Ranchophold i Texas med cowboys og cattle drive? Skal det være de historiske og naturskønne rammer i New England? Hvad med en sejltur på Niagara Falls vandfaldene? Eller er det et besøg i hovedstaden, Washington, for at opleve de imponerende monumenter? Måske I er mere til storbyatmosfæren i Los Angeles og Chicago eller New York – byen, der aldrig sover?

Vi hjælper jer med planlægningen

Uanset, om I er til pulserende metropoler, fantastiske naturoplevelser, museumsbesøg eller små hyggelige byer, så er det muligt i USA.

Turen langs Stillehavets kyst står højt på manges ønskeseddel, og det samme gør storbyer som Los Angeles og San Francisco, der altid er en rejse værd. Mulighederne er uendelige, og USA er absolut mulighedernes land! Med ca. 4.500 kilometer fra øst til vest og 2.500 fra nord til syd, er der masser af oplevelser i vente på en skolerejse til USA. En studierejse til USA kræver god planlægning. Det er vi klar til at hjælpe jer med, så I blot skal koncentrere jer om at forberede eleverne på oplevelser i dette storslåede land.

Landets befolkning er et kapitel for sig selv. De fleste amerikanere er utroligt imødekommende, og selv om deres ”how are you?” ikke skal tages som en opfordring til en længere redegørelse for ens velbefindende, kan man hurtigt komme i snak med dem. Om ikke for livet, så for en time eller to.

USA byder på rigtig mange muligheder. Uanset hvad der står øverst på menuen, så er vi klar til at hjælpe jer med at arrangere jeres skolerejsen til USA, så den passer præcis til jeres ønsker.

Vis mere Vis mindre
Tema
Transportform